| AntiRockeri a întrebat:

Considerati sexul oral un act ce da dovada de imoralitate? Daca da de ce daca nu de ce?

15 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Nu exista moral sau imoral cind e vorba de sex.

| carpediem a răspuns:

Sexul e sex. Moralul e moral. Vezi, daca nu asculti rock nu poti gandi liber. Oricum e doar o senzatie.

| Ecea a răspuns:

Da ce-ai cu rockerii? esti manelist/a? te-au deranjat cu ceva?
Nu este un act ce da dovada de imoralitate, asa ca poti sa o sugi continu lui salam.sau poti sa sugi direct salamu

| Chris a răspuns:

Consider crima, minciuna, curvia acte de imoralitate, nicidecum sexul oral.

| costis a răspuns:

Gura e pentru mancat si vorbit. Daca ii accepti utilizarea anormala, trebuie sa accepti toate formele anormale de sex, inclusiv zoofilia, pedofilia. Insa fiecare isi are propria responsabilitate pentru actele sale. Si apoi, mai au oare loc in lumea asta notiunile de frumos si urat? Ce-ar fi fost daca Rafael, Michelangelo si ceilalti ne-ar fi lasat in loc de chipuri si peisaje partide de sex oral si anal?

| Filip23 a răspuns:

Ma mir ca nu ai pus-o la "Gastronomie". Toata lumea isi aplica acum propria moralitatea pe "terenul proprietatii". Etapa ar fi de "liberalizare" a lucrurilor foarte murdare pentru societate si mass media, pentru ca dincolo de usa apartamentului oricum nu te intreaba nimeni ce faci.

| CrazyTeenager a răspuns:

Nu, este doar o metoda de satisfacere sexuala, oricum, ceea ce se petrece in patul fiecaruia e treaba lui, de ce ar fi vorba de imoralitate, de cand este sexul "imoral", in fond e o forma de satisfacere a placerii, indiferent ca e "oral, vaginal, anal" etc, fiecare cum se simte bine.

| andrasstefan a răspuns:

Sexul oral si anal este o imoralitate.consider ca aceste organe au fost concepute pentru a oferi placere si a crea in acelasi timp.sexul ora si anal inseamna o problema la nivel psihic( scuze pentru cei care practicati asa ceva dar asta este),sa ajuns la acest comportament animalic sub pretextul ca in dragoste orice este permis sau sub pretextul senzatiilor tari, ma intreb ce parere ati avea daca ati sti ca copii vostri vor face sex asa? depinde de educatia care leo dati si sa speram ca pe viitor nu voi mai auzi de sex oralsi anal de la cei care sunt copiii acum, desii...ma indoiesc.o porcarie totala.eu sunt impotriva acestui gen de acte sexuale dar in viata privata e problema fiecaruia.

| thelordoftime a răspuns:

Ai probleme cum poti sa intrebi asa ceva pe un site public vizitat de copii, si daca tot esti antirockeri atunci esti manelist (doar voi va ganditi la intrebari de genul celei pe care ai pus-o) whooooo rusine

| CattyA a răspuns:

Ce mi-au mai sarit colegele mele "sfinte" in cap cand am zis ca eu n-am nimic impotriva sexului oral. Despre argumentul d-zeu nu o sa vorbesc, ca am obosit deja. Eu nu judec pe nimeni, nici macar pe tipa care face asta tuturor, dar eu NU voi fi una dintre ele. Intr-o relatie stabila, cand iti cunosti partenerul si ai incredere in el - e foarte bine si chiar indicat (cu conditia ca si primesc, nu numai dau =]).
Consider ca e treaba fiecaruia daca nu o face, o face numai pentru o persoana la care tine sau o face mai multor persoane, si nu cred asta ceva imoral, la urma urmei, si moralitatea e relativa.

| IIIx333III a răspuns:

Daca ai incredere in barbatul respectiv, mie mi se pare totul O.K.winking

| Ecaterina_9469 a răspuns:

Pai,daca este o fata "de duzina",care prin insasi firea ei, inspira imoralitate, atunci ii place sigur sexul oral...restul fetelor considera acest lucru inutil si scarbos. Poate barbatii se simt bine, dar femeile...nu prea cred.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce legatura are asta cu stiinta si filozofia, aveai rubrica dragoste si sex. Oricum, asta tine de fiecare cuplu in parte, nu e treaba nimanui altcuiva. N-au decit sa guite babele ipocrite si habotnicii cu creierii spalati, rau ai face daca te-ai lua dupa ei in loc sa te simti bine.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu este imoral,specialistii si cercetatorii chiar il indica, mai ales in cuplu(familie), mergindu-se pe ideia ca ajuta la marirea increderii si placerii.Totul este sa fie acceptat de cei doi.Numai bine.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

A suge p.a sa a linge p...a imi par niste acte total nepotrivite scopului pentru care au fost facute organele respective.fiindca chinezul acela care omora femeile si le manca organele, inseamna ca era in regula.ce de la supt -la muscat cat e? el le manca dea dreptul. daca erau bune? ba? dreapta masura trebuie sa dea limita in orice.cum ma sa-ti bagi limba in scoica nespalatei? sau sa sugi haragul unui prost care nu s-a spalat de zile intregi, venind cu resturi de la ultimul futai? ba treziti-va si nu ma aburiti cu igiena.ca igiena stiu foarte bine ce e.stiu si ce e sexul oral. ceva ce practica prostii.