|

Credeti ca in societatea noastra,conteaza mai mult imaginea decat continutul? Daca,da de ce? Daca nu, de ce?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Si eu as alege partea a 2a. Sa fi cat mai tare, sa te ridici nu sa te dai batut. Chiar daca adevarul e mai crunt trebuie zis nu ascuns sub pres! prefer adevarul crunt decat minciuna dulce.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce astepti intr-o societate unde jumatate dintre ceo care obtin o diploma de facultate sunt analfabeti functionali?
Important este ca au "Diploma de Facultate", nu conteaza ca sunt habarnisti in meserie.

| a răspuns:

Imaginea atrage, conținutul plictisește.

| a răspuns:

Societatea a fost intotdeauna superficiala, de asta imaginea bate continutul. De ce? Pentru ca suntem multi, foarte multi oameni, nimeni nu mai sta sa se uite la continut, aka suflet, mentalitate, etc. cand imaginea iti da o imagine de ansamblu: simplifica impresii. Daca omul este imbracat de exemplu rau, clar este sarac si n-ai ce lua, daca-i imbracat bine, clar are "parnos" si etc. prinzi ideea, clisee de genul.
Desigur, nu vei sta toata viata sa te uiti dupa aparente, caci lumea cu care interactionezi la munca, acasa sau altundeva este legata de tine iar imaginea de ansamblu nu se mai aplica.
Pe scurt, imaginea conteaza pentru societatea superficiala, continutul pentru legaturile personale.

| a răspuns:

Pai....si cu relatiile astea. De ce crezi ca apar atatea despartiri? Pt ca sau avantat prea repede imi place de tine si hop gata suntem impreuna! Atractie fizica si atat. Sufletul deloc. Ca de ar fi in prim plan cea sufleteasca atunci nu cred ca sar desparti asa usor. Numa sti, asa is unii din ziua de azi. Schimba iubitii/iubitele mai ca pe ciorapi. Uite tio spun din propria experienta: am vrut sa fiu impreuna cu unu, l-am iubit enorm de mult si am facut totul pentru el, l-am cautat.....numa el din propria initiativa mai rar sa ma caute. Dar o ales o frumusete de casa victoria doar pentru aspect. Rezultatul? Cu chiu cu vai eu tinut doar cateva lunite si dupa s-a dus totu naibii. Eu una ma uit si la continut nu numa la coperta! Daca facea si el asta era mai bine acum asa ii trebuie!
+frumusetea fizica ii trecatoare. Da, sa iti si placa de el numa uitate si la interior. Eu ce as castiga daca as proceda ca ala? As ramane cu frumusetea aia exterioara, eu acasa menajera lui si el sa umble pe la spatele meu cu 10.000 la cat de frumos e...

| explică (pentru AndraAHCed):

Am vazut oameni cu foarte multi bani si faima,pe net,ca nu sunt vreun magnat sa am relatii care spuneau ca asta e lucrul cel mai greu sa nu fii egoist,sa te gandesti si la celalalt,sa nu tradezi in relatii, suntem slabi toti, foarte putini au puterea sa nu cedeze la tentatii, sa fie autentici si sa pastreze lucrurile frumoase, majoritatea dam totul pe nimic.

| a răspuns (pentru StrongHeart):

Din pacate asa e sad si multi constientizam asta abia dupa ce fapta e implinita sau dupa ce ne dam cu capul de tocul usii.......nu inseamna asta oare cum ca "orice rau e spre un bine" acel bine fiind lectia de viata pe care ai primit-o?

| explică (pentru AndraAHCed):

Da,asta e lectia primita,ce ai de gand sa faci cu ea, sa te victimizezi, cum facem toti sau sa accepti realitatea asa cum e? Eu aleg partea a doua chiar daca e un drum greu, plin de obstacole, putem sa schimbam ceva.

| a răspuns:

O întrebare foarte insipirată.
DA! Din păcate cei mai mulți dintre noi punem mai mult accent pe aparență, cantitate, pe ceea ce "vinde" (comercial) și mai puțin pe autenticitate, pe nevoia sufletului. Alergăm ca niște șoareci pe o roată, obsedați de mai mult, mai frumos; suntem superficiali când vine vorba de noi, uităm să ne mai acordăm timp nouă, intereselor noastre sau să fim umani. Ne amintim de umanitate rareori, uneori când e deja "prea târziu".

În articolul ăsta, am vorbit, de exemplu, de muzică.
https://botezatudelia.blogspot.com/......yback.html

Una peste alta, eu personal cred că a fi preocupat de imagine e cel mai dăunător lucru pentru sinele unui om. Astfel își înfrânează personalitatea și își sabotează viitorul.