|

Cristofor Columb a debarcat vreodata in america continentala?

Stiu ca a debarcat pe unele insule din marea caraibilor (sau care marginesc marea de ocean) cum ar fi Hispaniola, Cuba, etc.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu.

| a răspuns:

Probabil Cristofor s-a imperecheat si cu mai multe indience pe unde a debarcat.

| a răspuns:

Da a debarcat!
În cea de a treia expediție a explorat coastele Americii centrale și a ajuns până în nordul Americii de Sud la gurile fluviului Orinocco.

| a răspuns:

Cristobal Colon/Cristofor Columb nu a existat ca om. E o metaforă pentru importul religiei numită creștinism, în Amurica. Extrem de mulți oameni au fost inventați mai mult sau mai puțin din nimic. Unii ohmeni se ocupă cu propagarea știrilor false de multă vreme și au diferite metode de a o face, precum inventarea de indivizi, popoare întregi(!), artefacte și scrieri așazis antice, sucirea sensului termenilor și cuvintelor, pentru a-și susține, recunoaște și favorizeze lor înșiși nebunia. Și au toate instituțiile necesare pentru a continua să o facă. Cu alte cuvinte aproape toată istoria omenirii pe care omul de rînd o învață din grădiniță pînă la cele mai prestigioase așazise universități e o știre falsă. Toată această afacere e atît de elaborată încît cu greu cineva își poate imagina că așa ceva e posibil și pe zi ce trece noi înșine LĂSĂM/ACCEPTĂM să devină și mai elaborată.