| Mădă0611 a întrebat:

Cum vedeti voi lumea/viata? Eu cu cat inteleg mai mult, cu atat imi place mai putin.

103 răspunsuri:
| Mădă0611 explică (pentru Gogu06):

Miza fiind?

| Mădă0611 explică (pentru Hombre):

E amuzant e ca teistii vad totul perfect, totul ordonat, cand, poate, privind de undeva din afara, e o dezordine de nedescris, de perfectiune nu mai vorbesc, nu exista.

| Mădă0611 explică (pentru relian):

Cu cit intelegi mai mult cu atita descoperi ca stii mai putin si asta te face sa vrei sa stii si mai mult.
Tu cum vezi viata?

| Hombre a răspuns (pentru Mădă0611):

Nimic nu e stabil si perfect in univers.
Pentru teisti o potrivire= perfect, insa variantele de potrivire in univers sunt infinite.

| Exilee a răspuns:

Bineinteles. Dar, daca ai un status social ridicat si-i manevresti pe idioti "cu cap" e chiar fascinanta.

| iurii75 a răspuns (pentru Lizzu):

E puțin (relativ) și folosește un limbaj simplu

| fuzzer a răspuns (pentru Mădă0611):

Faceam doar o paralela intre stiinta si oricare alt domeniu.Cum sm spus stiinta, si oricare alte cunostinte nu ne vor fi de niciun folos pe viitor, se pare ca omul are nevoie de altceva.Nu-mi permit sa spun ca omul are nevoie de o divinitate anume, dar e evident ca el singur nu se descurca, e doar o chestiune de timp, pana ce se vor lamuri lucrurile.

| relian a răspuns (pentru Mădă0611):

Cum vasd eu viata? Cred ca ai pus intyrebarea sata sa dobori cumva un record de raspunsuri.Cel putin eu asa cred ca asta a fost scopul tau sa vezi cite raspunsuri poti avea la o intrebare.Si ca sa raspund totusi eu vad viata naspa.Fiecare om vede viata diferit in fctie de cum s-a nascut si ce face in viata asta. Daca cumva esti constient ca traiesti atunci poti spune ca viata asta este aiurea. Daca nu esti constient atunci cu siguranta esti cel mai fericit om. Uite cam contribuit iar cun raspuns.

| Mădă0611 explică (pentru relian):

Neah, urasc notificarile, de asta si pun putine intrebari si celelalte le-am sters, plus ca daca sunt multe raspunsuri apare la populare, unde o vad si altii a caror parere nu ma intereseaza (copii alergatori dupa tricouri, sau dupa puncte/fundita), ceea ce dupa un timp e stresant. Tot vreau sa intreb "Cum vedeti iubirea? Mai stiti sa iubiti oameni?" pentru ca vad opusul in jur, dar, cum ziceam, urasc notificarile la intrebarile mele, de exemplu pentru raspunsul tau am primit 2 notificari, si nu iti raspund mai mult ca sa nu mai raspunzi, pe viitor nu mai raspunde deloc daca nu ai ceva de zic, cum mi se pare ca e acum. ^.^

| relian a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu am nimic de zis adica? Am raspuns la intrebare cum vad eu viata. TIam zis o vad naspa pentru ca stiu cum este, ce este si ca viata ar putea fi frumoasa dar ca de fapt nu este.Cum vad iubirea? Pai aia da asa mai vii de acasa.O vad bine.Acum depinde si ce iubire de frati de parinti sau de iubita iubit.Mie sincer imi place aia ultima.Normal ca stim sa iubim oamenii, doar ca multi nu arata asta desi in interior simt. Oamenii nu prea isi mai exteriorizeaza sentimentele sau poate uni oameni.Acum din ce pct de vedere vrei sa stii filozofic sau? Si scuze ca am spus chestia aia cu notificarile, dar vorba ta sint pe aici multi care alearga dupa tot felul de chestii.

Daaaaa! Păi citești încet nu glumă laughing

| Lizzu a răspuns (pentru iurii75):

Am aruncat o privire...
Nu am nimic cu martorii lui iehova, dar parerea mea este ca ei incearca cu orice pret sa te converteasca si asta nu-mi e pe plac.
Acum vor sa puna biblia intr-o lumina buna...

Am spus ca voi citi si ca revin, dar nu am spus peste cat timp.
Sincera sa fiu nu sunt interesata sa mi se infatiseze biblia intr-o lumina noua. E treaba lor.

Eu am o parere despre tot, parerea mea si mi-e de ajuns.
Tu o ai pe a ta si ti-e de ajuns.

Si asta e.

Dar nu este vorba de Biblie. Broșura se referă la apariția vieții din punct de vedere științific și voiam să-ți aflu părerea, nu să te convertești, că nu-mi intră în pungă faptul acesta happy