|

De ce nu revolutioneaza grafenul lumea? Asa cum se spunea acum cativa ani ca va face... putem sa-l producem cu un cost destul de ridicat si in cantitati mici daar totusi putem sa-l producem! Cu toate astea tot nu vad nici o minune dintre cele care ne-au fost prezentate acum cativa ani (acele capabilitati extraordinare)

Stie cineva sa ma lamureasca?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Grafenul este o inventie la nivel molecular.
Putine laboratoare din lume au posibilitatea de a face studii la acel nivel, in special din cauza lipsei de echipament necesar, care este scump.

Tehnologia grafenului insa chiar este foarte promitatoare si ca atare va fi folosita intai in armate, in mare secret (ca si multe alte tehnologii, care au fost cedate publicului doar dupa decenii de utilizare secreta - sau deloc).

| a răspuns:

Ai ratat in cadrul stirilor pe care le-ai citit cand au anuntat descoperirea faptul ca exprimarea zice ca "are potentialul" de a face x sau y nu ca s-au gasit deja aplicatii, momentant acel potential e testat, cand companiile vor gasit ceva la care il pot folosi si beneficiile aduse vor depasi costurile de producutie vom vedea din ce in ce mai multe produse care il contin.

Momentan avem doar un potential, cand se vor gasi aplicatii companiile vor investi si in producerea lui la scara larga doar ca nu o sa faca nimeni asta pana nu o sa fie o cerinta clara de la o industrie sau alta.

| a răspuns:

Îl produci tu? Zici că putem. Dacă poți, produ și revo.