|

De ce toată lumea se gândește numai sa faca cat mai multi bani, mă refer și la oameni și la corporații, firme și toate serviciile? Toti suntem materialiști, sa facem cat mai multi bani și cât mai ușor, numai banul contează în anul 2019?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, din păcate pentru majoritatea oamenilor din ziua de azi doar banul contează. Putini sunt aceia care știu că poți să ai toți banii din lume și să te simți tot sărac și gol pe dinăuntru. Asta e lumea în care trăim. Trist dar adevărat...

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fara acesti bani facuti de unii si de altii ai fi fost un analfabet care nu avea ocazia sa puna astfel de intrebari pe ditamai internetul...
Educatia si calculatorul ti-au picat din cer? Nu prea cred. Imediat ce renunti la tot ce ai obtinut cu bani, putem lua in calcul intrebarea ta ca fiind serioasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Societatea noastra functioneaza pe bani.
Cumpara-ti o paine sau o casa folosind rugaciuni la Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Omul este sclavul banului in ziua de astazi. Nu toti, dar cel putin 90% dintre cei in viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Va veni o vreme in care oamenii vor uita ce inseamna sa fi OM in adevaratul sens al cuvantului e doar o chestiune de timp. O inca ceva, nu uita viata ne fu+te pe toti ori unde ai fi pe Terra.

Citez ce ai spus tu: "Toti suntem materialiști, sa facem cat mai multi bani și cât mai ușor, numai banul contează în anul 2019?" Nu numai acum asa a fost din tot de-a una numai ca zambeste fi fericit atata timp cat mai poti, atata timp cat mai ai dinti in gura ca va veni o vreme in care nu o sa mai poti zambi. Si sti de ce? pentru ca omul incepe sa il abandoneze pe Dumnezeu si lumea va cadea in haos iar Iisus va veni a doua oara pe pamant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează