| ccuriosull a întrebat:
Bunica mi-a povestit ca la ea in sat cand era mai mica exista on om de vreo 20 și ceva de ani care cand se adunau mai multi cei din satul respectiv la cineva acasa la un eveniment acesta le facea magii cum ar fi: ridica masa de pe picioare in aer,, cu puterea gandului" fara sa o atinga deloc, lua vase cu apa şi le intorcea invers şi nu curgea apa, scoatea maieul de pe oameni fara a le da hainele de la suprafata jos si altele!

şi chestia cu apa si cu masa se intampla la oameni acasa nu la el neaparat! chiar şi cand venea la bunica facea chestii din astea deci nu poti zice ca erau aranjate lucrurile si era legata masa cu sfori si treburi de genul asta!

intrebarea mea este cum facea omul acela asemenea treburi ca nu voia sa spuna la absolut nimeni cum face! și refuz sa cred ca avea ceva puteri supranaturalelaughing

Dau funda! și abtinetiva de la comentarii pe langa subiect sau la mișto!

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Sunt multe astfel de "mituri" povestite de bunicii nostri, si nu trebuie sa le dam crezare imediat. Batranii sunt superstitiosi, si cred in supranatural pentru ca pe vremea lor oamenii nu stiau multe. Cat despre acel om, poate ca avea mana iute, ca un asa-zis "magician" din zilele noastre, si ii pacalea pe oameni cu diverse trucuri. Daca bunica te era mica, s-ar putea sa nici nu-si mai aminteasca totul foarte clar, si doar sa creada ca-si aminteste.

8 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Cu ajutorul energiei mintii trimitea impulsuri electro-statice in moleculele de apa, in acest fel apa nu cadea din vas.
Nu e mare lucru, trebuie doar sa crezi ca apa nu paraseste vasul si ai sa reusesti.

Cu masa iar este simplu.
Tot cu puterea mintii poti imprima mesei o forta mai puternica decat cea gravitationala, asa o ridici in sus, sau te poti ridica chiar pe tine in sus.

Tot cu puterea mintii mai poti devia fotonii pe langa corp in acest fel devenind invizibil.

| ccuriosull explică (pentru Inferno):

Sa fim seriosi! ala avea 18 ani! eu in viata mea nu am auzit de oameni care sa ridice in aer un obiect mai greu decat un telefon mobil cu ajutorul telechineziei iar tu imi spui ca el ridica o masa de 50 KG? WTF!

| Teardrop a răspuns (pentru ccuriosull):

Ce masă era aia de avea 50 de kilograme O.o

| Miauti a răspuns:

Acei oamenu samani sa magicieni se numesc solomonari

| relian a răspuns:

De povesti ai auzit? Basme, povesti nemuritoare nu ai citit? Fat Frumos crestea intr-o zi cit altii in 10 ani.Deci tu crezi asa ceva? Normal ca nu avea ala nici o putere si nici nu facea acele chestii de care doar ai auzit.Cind o sa fii tu martor la asa ceva atunci poti pune si intrebarile astea. Pina una alta si eu cind eram mic ma duceam cam odata pe saptamana pe planeta venus ma crezi? Faceam plaja acolo.O alta bunica povestea nepotilor cum un tip de pe front se facea nevazut si ajungea acasa, se facea ca un abur, fum si intra pe horn inauntru.Omul avea permisie o zi doua si navea cum ajunge si a gasit metoda asta sa se teleporteze, ca despre asta era vorba, asta vedea acea bunica.Alta poveste ce am auzit-o la un coleg de scoala ca iar fi spus-o bunica lui.Dar acum pe bune tu nu stai sa gindesti nitel? Pai asemenea oameni cu puteri bla bla si lumea vorbind ce crezi ca nu-i ridica cineva? Nu erau luatu in vizorul autoritatilor, al celor care stiu si eu lear fi fost de trebuinta un astfel de tip? Mai si ginditi nu doar sa fiti pe post de magazie de inmagazinat date, mai filtratile cumva.

| DoctorChucky a răspuns:

Trucuri ieftine happy Putea folosi fire transparente, la faza cu apa, putea pune o folie transparenta, si lipita foarte bine nu se putea dezlipi, nici vedea.
Sau bunica ta te minte laughing

| ccuriosull explică (pentru DoctorChucky):

Tu nu intelegi ca nu pregatea nimic inaintea el nu le facea la el acasa cu ofiectele lui ci le cerea cand venea acasa la bunica ear ea i le dadea si in fata tuturor facea aceste lucruri!

| littlethings23 a răspuns:

Am mai intalnit si eu oameni care miscau tot felul de lucruri fara sa le atinga, dar erau morti. Bunica mi-a spus ca genul asta de oameni sunt strigoi posedati de Satana.