| GulDan a întrebat:

Ce stiti despre Bomba care a explodat in Boston?

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stiu ca era umpluta cu bile metalice. Sincer, putin imi pasa de bomba si de ala care a pus-o. Interesant e altceva: toate sistemele alea diabolice de securitate ale americanilor n-au facut o para chioara in fata unui tip obisnuit care a reusit sa plaseze o bomba intr-un loc impanzit de forte de ordine.
Adica...bravo lui!

| Terentee22 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Sau nici nu au vrut sa faca o para chioara, ca apoi sa gaseasca "faptasul" si sa dea vina pe nu stiu ce tara, sa declare iar razboi si sa-i sece de resurse. nu stiu de ce imi pare cunoscuta schema...

| relian a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Bv lui adica ce? In primul rind ar fi bine sa citesti si dupa sa spui timpenii.Cum poti spune asemenea aberatii ma si minunez.In primul rind aia ce au pus bomba sint niste bolnavi mintali, cum poti sa pui o bomba sa omori niste sportivi, niste oameni nevinovati. Apoi despre cesecuritate vorbesti? Farate acolo se desfasura un maraton ca oriunde altundeva, si tu crezi ca era securitate diabolica? cred ca aberezi nu stii ce vorbesti.Nu participa la maraton presedintele americii sa fie securitate cum spuiasa ca ar fi cazul sa o lasi mai moale cu ura impotriva oamenilor sau statelor care o duc mai bine ca noi.Tu daca ai o bomba si sa spunem ca la Bucuresti are loc un maraton ai putea sa pui bomba acolo? Pai nu vad de cenai putea sao faci.Ai faceo sinca f simplu.Acel maraton era unul asa local nu erau jocuri olimpice sau mai stiu eu ce.Si chiar de ar fi fost olim[pice de ce sa pui o bomba sa omori sportivi? Care este ideea ca eu nu o vad.Ce fel maiginditi.Sau tu crezi ca in america gata peste tot este puscarie, oriunde la 2 m sta un soldat sau politist sa vada ce faci tu.Auzi sisteme diabolice, ma faci sa rad sincer.Americanii sint oameni ca si noi obisnuti si nu au sisteme de care tu crezi pe strazi, sau prin magazine.Ba dimpotriva daca ar fi fost asa ceva oamenii ar face scandal.Dar mai bine so lasam asa.Doar ma bagai ca am vazut ai spus bv lui.Bv lui ca ce ca omoara niste cetateni care alergau, faceau sport? Lasaura aia din tine ca nu iti aduce nimic bun.

| relian a răspuns (pentru Terentee22):

Nu enici o schema.Astea sint in capul oamenilor care nu traiesc ei aceleevenimente,nu se afla ei acolo si isi dau cu parerea ca cei mai multi de pe aici.Ce scheme sa faca? Uite iti zic eu o schema.FBI cauta pe net mereu se uitga la mesaje in general care vin din partea arabilor, Si uite asa au descoperit pe unu care traia in america, deci tu vii in tara mea, iti dau de munca, traiesti bine etc si tu auzi la el cauta pe careva sai dea o bomba sa o puna la o cladire anume unde erau oameni obisnuiti dar cladirea era una din cele mai inalte din oras.Si FBI ii trimte mesaj bineinteles in arabasii spune iti dam noi bomba.Se duce se intilnesc i se da o bomba si ala chiar o pune in cladire, iese afara si detoneaza bomba care bineinteles nu era reala.La chestia asta am participat, adica am fost prins acolo in trafic cind politia la ridicat pe idiot.Acum cu bomba asta cum oare poti sapui bomba si unde? Undeva unde niste oameni obisnuti participa la un maraton sportiv.Aia erau oameni obisnuiti, si tu puteai sa fii printre ei.Cum ar fi sa fie la Bucuresti un maraton asa din asta stiu si eu de ziua romaniei si sa vina unu sa p; una bomba si sa oamoare lumea asa aiurea? Nu stiu mi se pare ca aia care fac chestia asta sint dusi de acasa.Prostii sint americanii ca iau primit la ei.Si nu seaca nimeni de resurse pe nimeni.Ameeicanii dacamerg undeva cumpara nu iau gratis.Si nu merg undeva daca nu sint chemati.Dar acum na fiecare isi da cu parerea dupa cum crede sau aude de la radio sant.

| Wøodenpints a răspuns:

Nimic. Pentru că nu-mi pasă. Bomba a explodat în Boston. Eu sunt din Galaţi. Deci, mi se pare de bun simţ să nu mă intereseze dacă a murit sau nu cineva din Boston.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Statele Unite si-o merita, chiar daca nu dau ei prea multe detalii, dar se vede ca tara are probleme.
N-a fost suficient sa schimbi culoarea presedintelui, degetele avganilor tot spre SUA indica inamicul.
Cu o culoare nu se face pace, asa cum o bomba nu poate aduce schimbarea.
Daca ati uitat istorie, teritoriile ocupate de conchistadori s-au facut sub bataia pustii.
Nu se va arata adevaratul motiv al detonarii prin media, ba din contra, se va da vina pe teribilism, acelasi teribilism de care dadea dovada W. Bush cand declara razboi tarilor arabe.Pana la urma o dam in ipocrizie, toata lumea-i fericita, avem benzina in rezervoare, chiar daca la fiecare contact al masinii nimeni nu se gandeste care-i pretul miscarii.
In caz de o sa fim sub dominatie, nimeni n-o sa se sacrifice pentru noi.

| GulDan explică:

Tu vorbesti la misto sau chiar vorbesti serios? adica le dai dreptate atentatorilor cum ar veni....Nu va obliga nimeni sa postati daca n-aveti alte vorbe mai bune mai bine nu mai postati.

| victor987 a răspuns:

Bomba a fost pusa chiar de ei pentru a asupri populatia, pentru a le lua armele, pentru a i transforma in sclavi

| Nimixpecial a răspuns:

Sunt o gramada de teorii. Unii spun ca americanii le-au plantat pentru a avea prilej sa inceapa razboiul cu Korea,unii spun ca e o razbunarea din partea Al Qaeda, unii spun ca le-au plantat koreenii si asa mai departe... ceea ce este interesant e ca in tari ca Irak, Afghanistan, mor zeci de oameni din cauza atentatelor la scurte perioade de timp si nu da nimeni atentie, in schimb cand in America mor 3 persoane tot globul vorbeste despre acelasi lucru.