| rmarius18 a întrebat:

A avut cineva ocazia sa aiba in mana un Samsung S10?

Credeti ca merita banii?

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Telefonul ca idee e frumos si bun, mai bun fata de alte modele, ale pro si contra-urile lui care vor fi laudate/criticate de multi. Ce-i concret este ca: daca are un pret undeva, de ce sa nu cauti si "mai ieftin"? Fiecare poate decide pentru el daca "merita banii" sau nu; daca lucrezi cu asa ceva si ai tehnologia necesara, banii necesari, un salariu "decent" si consideri ca suma respectiva e "un nimic" logic ca ai putea "concluziona" ca "merita banii". Nu sunt nici pro nici contra sumei, fiecare decide pentru el. Ideea e ca e "bun" ca telefon; cat de bun insa, aflam doar prin comparatie cu altele.

| RAY a răspuns:

Depinde de ce model ai in prezent, tehnologia avanseaza dupa un model matematic, tehnologia evolueaza o data la 2, 3 ani, cu cat tehnologia este mai avansata cu atat mai greu, deci azi intre s8 si s10 nu sunt acelasi diferente ca intre s1 si s3 ca exemplu, merita daca ai s7 sa treci la s10, daca ai s8, s9 e pierdere de banii atat, asta e valabil la toata tehnologia avanseaza tot mai greu

| sierra1 a răspuns:

E o bijuterie. Dacă banii îi ai de dat, atunci cum spunea colegul: one-hundred-percent

| JustAFriend a răspuns:

Depinde ce ai in prezent si cati bani esti dispus sa dai.Eu am fost sa vad prea maretul s10 si sincer nu m-a impresionat.Am un s8, am instalat ultimul Android si sincer nu este mare diferenta.
Poate ca are camera putin mai buna sau are unele functii nou sau updatate dar dupa parerea mea nu merita o investitie de 4000 de lei doar pentru atat.
Acum repet, depinde ce cauti, depinde cat de pasionat esti si dornic sa ai ultima tehnologie de pe piata.Parerea mea este ca s10 este mult prea piperat la pret pentru ce stie sa faca, cu banii aia iti iei un sistem de gaming happy