| Skarr a întrebat:

Am avut casti de gaming de 300 de lei si am fost dezamagit de sunet asa ca le-am returnat si am ramas cu cele vechi. M-am gandit ca decat sa-mi iau unele de gaming mai bine iau unele normale care se aud bine si un microfon separat. Am cautat si ma gandeam, cum ar merge niste casti de studio in gaming? Ma gandeam la Audio technica ath-m40x. Sau daca aveti altele mai bune in acelasi pret.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Turtle beach destul de bune https://www.argos.co.uk/product/8722476 le gasesti in RO la pret bun sau le cumperi de acolo

| aditimus a răspuns:

Cauta ceva de la AKG am avut inainte K 72
Eu acum am Sennheiser HD 540 si sunt excelente.

| Skarr explică (pentru aditimus):

Ma gandeam si la akg k361

| aditimus a răspuns (pentru Skarr):

Foarte bune

| RoCkKiD a răspuns:

Depinde de cat de pretentios esti cu privire la perfomanta dar in general cele pentru muzica nu-s ok de gaming datorita modului in care au setate inaltele/basul sau modul in care functioneaza surround ul daca si exista functia pe clee de muzica.

In plus cele de gaming tind sa fie mai egonomice, inca sa poti sta cu ele pe cap ore in sir + driverele care iti ofera tot felul de setari specifice pentru jocuri.

Gasesti produse destul de ok de la producatori seriosi la 3-400 de lei deci nu vad sensul ideii tale.

| Skarr explică (pentru RoCkKiD):

Ma refer la faptul ca am avut chiar 2 tip uri diferite de casti de gaming si amandoua aveau basul inexistent aproape. Vreau unele care sa aiba bass se auda bine si in filme, muzica, dar si in jocuri sa fie bune. Si pe langa asta. Si microfonul separat ar fi mai bun decat cel de la casti. Deci m-am gandit ca scot si sunet mai bun si microfon mai bun. Decat sunet fara bas si microfon meh

| ILoveCringe4427 a răspuns:

Nu prea exista notiunea de "gaming" in casti.
Nu stiu de o pereche de gaming ce poate face ceva ce o pereche de studio performanta nu ar fi capabila, cu exceptia la functii chinezesti precum "bass boost", "sa iti vibreze casca", "culorile curcubeului lgbt" si alte chesti inutile.

Problema este totusi la bugetul tau, in acelasi timp o pereche de casti bune nu gasesti la 300 de lei fam. Undeva trebuie sa tai colturi si sa faci compromisuri.

Fie economisesti pentru o pereche putin mai scumpa, sunt multe modele ok de la Sony, a4tech, akg, sennheiser si altele pe la 100 de euro, sau iti iei ceva low end mai ieftin pana ai bani sa iti iei ceva mai fain.