|

Am descarcat driver pack solution și am datrecut configurare automata. După când a descarcat driver-ele mi-a dat eroare iar eu închis și dezinstalat aplicația ignorând avertismentul cum ca computerul se poate defecta. Iar acum de 3 zile computer-îl merge extrem de greu si da crash des. Mi se face ecranul negru din senin. Pls help. Ce sa fac?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Reinstaleaza Windows. Nu cred ca mai ai alta varianta. De acum ar fi bine sa faci actualizarile manual din Device Manager.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai nu asa se instaleaza driverele, ca daca ai pc vechi ala isi instaleaza drivere noi si isi strica windowsul, ai nevoie de drivere originale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa instalezi windows-ul din nou si pe viitor sa ii dai pe manual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai recomandat e sa iei driverele pentru PC/laptop direct de pe siteul producatorilor pentru fiecare in parte. Vezi spre exemplu cum se numeste placa ta video intri pe siteul oficial spre exemplu Nvidia si cauti placa ta GX1050xxx Descari ultimul Driver. La driverul audio la fel si asa mai departe. Programele care iti gasesc driverele automat dau cateodata erori si te trezesti ca iti va merge greu. Producatori de laptopuri spre exemplu iti dau toate driverele pe site-ul lor insa le actualizeaza cam greu. Din acest motiv e bine sa le iei direct.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează