|

Am gasit o oferta ciudata pe un site de anunturi. Modem cu internet nelimitat. Poate fi adevarat? Credeam ca doar companii gen Orange pot vinde internet. Link: www.999.md/ru/29179586

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Cartela SIM cu Internet nelimitat...
E greu cu cititul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru K0sti):

Internet nelimitat ca merge continu. Dar dupa ce depasesti traficul viteza scade la 10kb/s care e aproape 0 nu te poti juca nimic. El zice nelimitat fara sa scada viteza si trafic nelimitat. La orage parca era la 100 euro pe luna sau mai mult nu mai stiu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi sa nu fie tentativa de phishing acel site. Ca ramai fara bani si fara produs. E site rusesc, deci daca pierzi banii nu poti face reclamatie. Dar net nelimitat in 4g au la Orange, scump dar stiu ca au. Eu nu mai am bitdefenderu sa vad daca siteul e phishing sau nu, vezi ce mai zic si altii. Oricum tot ce e.ru nu e de incredere in opinia mea. Faza cu internetul, el provine de undeva si trebuie sa ai contract cu cineva pentru el. Faza cu pirated signal tine doar in matrix, happy in real life e prin contracte intre companii si provideri. Daca reusesti un asemenea hack la 4g sa ai net nelimitat fara sa fi abonat la vreo companie (si nu ajungi la bulau) zine si noua cum ai facut rolling on the floor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

Si nu e doar.ru,e de fapt.md, care e o terminatie a unei retele private ce face parte din deep web. Care e si mai periculos decat.ru obisnuit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DryIce):

E site moldovenesc si noi vorbim rusa si romana. In Moldova nu avem abonamente cu internet nelimitat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

.md nu e recunoscut ca fiind safe. La fel ca si terminatiile. link.cr.se.ru unde nu se monitorizeaza strict websiteurile si ele pot avea siteuri de phishing. De asta majoritatea siteurilor ilegale sunt.ru ...de ce crezi ca.md face parte din.ru? este.md ca terminatie singura la vreun site? treaba ta cumpara daca vrei. Eu am zis parerea mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează