|

Am mai multe cartele cu credit relativ mic 6 euro si am nevoie sa fac plati de 8, 4 sau chiar de 12 euro, intrebarea este exista cumva un cont online in care iti poti trimite creditul prin sms-uri...iar apoi sa il poti folosi pentru a plati gen cu mobilpay sau chiar in paypal daca altfel nu se poate.

Principalul scop este de a plati pe OLX promovarile de anunturi si valoarea promovarii depaseste creditul de pe o singura cartela...(gasisem acum cativa ani unul dar numai dau de el si am uitat cum se numeste)

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca promovarile de anunturi se pot plati prin sms, o modalitate este sa transferi creditul de pe o cartela pe alta, daca e vorba de acelasi operator de telefonie mobila si daca sunt indeplinite conditiile de transfer credit, atunci cand transferul e posibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Desigur ca asta e primul pas care il incearca cineva cu un minim de materie cenusie, sa transfere, nu sunt chiar atat de lipsit de gandire, dar transferul nu este posibil daca sim-ul respectiv este relativ nou, deja am intrebat la reprezentantii telekom si mi-au spus ca acesta e motivul, deci, deci astept daca stie cineva site-ul respectiv la care m-am referit mai sus pe care trimiti credit prin intermediul sms-urilor si incarci un cont online din care poti face plati ulterior, multumesc anticipat tuturor inclusiv daniel86

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru electronicepretmic):

Reformuleaza intrebarea si mai pune-o o data pe TPU, pentru a primi un raspuns favorabil la ceea ce cauti. happy Legat de credit, daca tot am raspuns, situatia sim-ului nou o stiam si eu, dar poti face acel transfer de pe o cartela sim mai veche, care permite transferul, catre un sim mai nou, care nu e conditionat, daca de pe una dintre cartele se poate transfera. Stiu despre ce vorbesti. Am patit si eu la fel. Voiam sa transfer de pe un sim nou, dar nu a fost posibil. Si atunci am apelat la un sim cu vechime, care mi-a permis sa fac transferul. Daca nu gasesti acel site, poti incerca asta ca varianta de rezerva. Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează