|

Am o problema. Cele 2 mufe jack din fata (microfon si audio) nu merg. Folosesc casti. Prima data am crezut ca sunt de la casti pana ce le-am probat pe telefon si au mers. In mufa jack verde din spate am boxele si merg perfect. Prima mea impresie este ca s-au stricat cele 2 mufe. Voi ce spuneti? Sa incerc o reinstalare a driver-ului? Si daca s-au stricat, ce ar trebui sa fac? Va rog ajutati-ma ca e urgent!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai daca merg boxele, alea trebuie scoase si bagate castile. Nu mai sunt alte iesiri de cat verde, roz si albastru. Albastru este, de fapt, intrare. Daca ai mufe de iesire la boxe poti sa pui acolo castile. Verde este pentru casti si roz pentru microfon. Albastru daca vrei sa bagi sunetul de la o placa TV sau de la telefon pentru a se auzi in boxe sau casti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scoate castile din spate, incearca castile in fata ( Front Panel ). Daca nu merge poate nu sunt conectate cum trebuie la placa de baza, Am patit acelasi lucru, am lasat totul asa. Desi daca iti schimbi carcasa ar trebui sa mearga, intreaba pe cineva de la un magazin cu calculatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scoate castile din spate, si incearca castile in fata ( Front Panel ). Daca nu merge poate nu sunt conectate cum trebuie la placa de baza. Am patit acelasi lucru, am lasat totul asa. Desi daca iti schimbi carcasa ar trebui sa mearga, intreaba pe cineva de la un magazin cu calculatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează