| Nemessys a întrebat:

Am si eu o problema la Yahoo mail. Cand incerc sa ma loghez pe o adresa, scriu parola dar dupa ca sa intru trebuie sa scriu codul de pe un numar de telefon la care nu mai am acces. Stie cineva cum sa rezolv?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când ai creat contul ai indicat nu număr de telefon. Dacă nu mai ai acces la acel număr, există o modalitate alternativă de a te loga, pe care ți-o indică Yahoo.

| Nemessys explică (pentru sadrian46):

Dupa ce bag parola si bifez ca nu sunt robot, imi apare ca,, am detectat o activitate neobisnuita. Pentru siguranța dvs., alegeți o metodă de mai jos pentru a confirma faptul că dvs. sunteți cel care se conectează la acest cont ". Si am doar sa-mi trimita un SMS la un nr de telefon care nici macar nu stiu care este si oricum nu am acces la el. Iar alta modalitate nu am si daca anulez, nu rezolv nimic. Daca ar fi o alta cale in care sa demonstrez ca eu sunt si ca nu mai am acces la nr de telefon. Sau daca incerc sa ma loghez pe alta adresa, tot asa, adresa, parola si dupa sunt obligat sa-mi schimb parola DESI EU NU VREAU din motive de,, securitate". Ma *** pe securitatea lor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Nemessys):

Securitatea lor e pentru tine, pentru căsuța ta de email.