anonim_4396
| Anonim întreabă:

Are cineva cont de DIGI ca să înregistreze emisiunea "Gala Umorului" de pe TVR 2?
Pe AceStream transmisiunea nu este bună ca la televizor, pe YouTube sunt ediții vechi și pe tvrplus.ro emisiunea nu are drepturi de difuzare.

7 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

E a sasea oara cand pui intrebarea asta. Nu stiu daca o sa te ajute cineva pe gratis, incearca sa platesti pe cineva sa faca asta pentru tine.
Dar de ce iti place asa mult emisiunea asta?

| Gabryel85 a răspuns:

Dar chiar și cu (,) cont Digi, tot ce poți face este să o urmărești, nu să o și înregistrezi. Vorbind strict de ceea ce îți oferă aplicația nativă, nu de aplicații terțe.

| NotNamed a răspuns (pentru Gabryel85):

Ba merge sa filmezi, chiar acum am testat sa vad daca e corect ce spui. DIGI-ul ofera transmisiune ori pe TV ori prin aplicatia/site.ul lor DIGI Online/digionline.ro si se poate filma fara probleme. Problema e ca nu sta nimeni sa se uite doua ore incontinuu la un rahat de emisiune, mai ales saptamana de saptamana pentru a ii satisface lui nevoile psihologice. Nu inteleg de ce nu isi face el abonament. E ieftin, e 17 lei internetul prin fibra si 20 si ceva de lei fibra optica pentru televiziune. Cu ambele semnate pe acelasi contract ai acces si la aplicatia/site.ul lor.

| Gabryel85 a răspuns (pentru NotNamed):

Eu spuneam că aplicația nativă (adică DigiOnline) nu oferă suport pentru descărcare conținut. Nici definitiv, nici pe perioadă limitată. Că o inregistrezi tu folosind altceva, și chiar funcționează, e cu totul altceva. Asta poate fi perfect posibil?

| NotNamed a răspuns (pentru Gabryel85):

De descarcat nu, poate de pe site sa umblii prin inspect sau alte hack.uri cum fac cei care pirateaza filmele dar sa inregistrezi merge, tu ai folosit cuvantul "inregistrezi" nu "descarci". E altceva.

| Gabryel85 a răspuns (pentru NotNamed):

Cam asta am spus și eu: nu poți înregistra (nici descărca) folosind aplicația nativă (DigiOnline). Adică nu e ca la YouTube Premium. Să înregistrezi cu altceva merge, mai ales de pe tv; știu că unele tv-uri chiar au asemenea funcții.

| SasukeMacelaru a răspuns:

Am văzut că tot pui întrebarea asta. Te pot ajuta eu pentru fiecare ediție, însă mie ce îmi iese?