|

Aș vrea să îmi iau un microfon pentru înregistrat voce. Deocamdata voi folosi un laptop Asus cu i5 8gb ram ssd. Întrebarea este, trebuie să iau o placa de sunet pe usb mai bună, sau se va auzi decent pe placa integrată?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am momentan un Asus Rog ce are un sistem audio Bang & Olufsen deci cel mai bun in materie de redare a muzicii si sunetului, dar o placa de sunet praf, nu pot sa fac captura de sunet, nu pot sa fac nimic. Cu o placa de sunet care vine cand cumperi o placa de baza la un PC era mult mai performanta decat placa cu care vine un laptop de gaming.
Deci parerea mea ai nevoie de o placa decenta de sunet, pentru laptop si nu numai exista placi de sunet USB gen : https://www.emag.ro/search/placa+sunet+laptop+usb/sort-priceasc/p2

| explică (pentru Simpatik):

O placa de genul sare peste bugetul meu. De curiozitate vreau sa vad cum suna un microfon ieftin deocamdata. Am gasit celebrul microfon BM800 la 200 de lei cu tot cu stand, din reviewuri de pe Youtube cica merita, se aude binisor... As incerca sa vad cum se aude cu integrata sincer.

| a răspuns:

Atat pot sa-ti spun ca nu demult am luat si eu un microfon normal dar mai ieftin, si laptopul e tot un Asus i5 iar cu acel microfon abia se auzea ceva, mai bun era microfonul laptopului laughing deci cu atat te pot ajuta happy