|

Astazi am lasat laptop-ul deschis dar cu clapeta inchisa. Cred ca intra in stand-by sau ceva de genul. Chiestia interesanta e ca dupa ceva timp in care a stat asa s-a auzit sunetul de deschidere a laptopului, chiar daca eu nu am deschis tableta.

M-ai s-a intamplat odata un lucru asemanator. Laptop-ul era inchis (sau cel putin asa credeam eu, poate am apasat butonul de stand-by din greseala) si dintr-odata se aude sunetul de pornire. Nu am aflat de ce. Mai e o varianta, l-am inchis si el si-a facut un update si la sfarsitul update-ului si-a dat un restart.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ti s-a intamplat recent atunci ai primit un update si eu am primit unul pe la 02:00 acum 2 zile. Windows 10 isi face update-urile cand vrea el chiar daca le vei amana el tot le face dupa un timp chiar daca ai laptopul in sleep.Ar mai putea fi ceva dar nu cred, sa fi victima ultimei brese de securitate de la Intel, daca te intereseaza cauta pe google: bresa securitate Intel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ce windows folosesti? Poate te pot ajuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru xBlackDevil):

10

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KoJo07):

Okay, deci v-a trebuii sa te duci la Power Options din Control Panel, apoi sa apesi pe Power Options si dupa sa alegi: Alegerea actiunii la inhiderea capacului. Dupa apesi acolo,, Modificare setari indisponibile momentan,, Si apesi pe Activare pornire rapida (asta fiind atunci cand il deschizi sau il bagi in stand-by sa se aprinda singur la un moment dat adica problema ta) Eu am facut asta si am avut aceeasi problema ca tine si chestia asta m-a ajutat foarte mult! Sper sa te ajute si pe tine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează