Răspuns Câştigător
| Bubico2022 a răspuns:

Nu stiu cum a reusit ala sa faca video, dar...
1. tehnologia protectiei spune ca sticla de pe display este DEASUPRA ecranului
2. tehnologia LCD si LED (tot una) spune ca in spate e o lampa, iar in fata sunt niste cristale lichide care filtreaza lumina care vine din lampa in functie de ce anume afiseaza

ori videoclipu' lu' ala "insinueaza" ca imaginea s-ar forma pe folia de deasupra, chestie care nu se incadreaza in nici o tehnologie de care am auzit eu vreodata

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Du-te copile si te culca, ca-i trecut de miezul noptii si creierul tau are nevoie de cei doi hormoni vitali bunei functionari a creierului: serotonina si melatonina, care se produc NUMAI cand dormim intre 10 noaptea si 2 dimineata!

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru Suntsaracnuambani):

Pai sunt mama doar ca ai mei copii sunt adulti acum, dar cand vad copilasi ca tine care isi bat joc de sanatatea lor iar parintilor nu le pasa sate supravegheze si sa-ti impuna somn corect de noapte de la 10 seara, intervin si incerc sa-ti explic ce este gresit si nesanatos in statul online la ore atat de tarzii si cat de rau iti poti face la sanatate si la creier.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru Suntsaracnuambani):

Total eronat!
NU este acleasi lucru somnul d epeste zi cu cel de noapte si asta avertizeaza medicii, ca somnul de noapte este vital, in special cel intre 10 seara si 2 dimineata, cand se produc cei doi hormoni vitali creierului si organelor intrene: ficat, stomac, pancreas.

Asta este motivul principal pentru care cei ca tine ajung sa intre in depresii, stari de anxietate si sa declanseze boli psihice, din cauza ca cei doi hormoni vitali creierului, nu semai produc.