|

Buna,acum aproape un an mi am luat un telefon Blackview Ultra. La început,avea camera destul de buna,clara si culorile păreau foarte reale,cat de cât.

Acum,cand fac poze ies neclare,sterse, culorile sunt prăfuite si ti sa cred ca nici 3 megapixeli are, cu toate că firma această "mirifica" afirma ca are 13 megapixeli. Camera este foarte, dar foarte proasta, fără urmă de îndoială. Ce pot face?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate chiar a intrat praf in camera si se vede asa, dar cel mai probabil e de calitate slaba.
Cele mai bune camere le are Samsung din cate am vazut pana acum. Daca inainte mergea mai bine, poate ca senzorul e sensibil si se strica in timp. Am avut un aparat foto destul de slab, care dupa ce faceam poze, senzorul mergea din ce in ce mai rau, cred ca se strica chiar de la lumina. Nu tin telefonul cu cu camera in sus, nu il tin la soare, iar dupa ce fac poze il tin cu camera ascunsa de lumina.
In mod normal camera ar trebui sa tina in timp, dar daca e de calitate proasta, poate sa se strice chiar daca nu e folosita.
In cazul asta nu se poate face nimic. S-ar putea schimba camera intr-un service cu alta la fel sau mai buna care sa se potriveasca la telefon, insa solutia cea mai buna e schimbarea telefonului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai incercat sa stergi camera?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează