|

Buna! Am o problema cu telefonul...

Am un Samsung galaxy ace 4 de un an si de 3 zile cand il bag la incarcat se incarca un pic apoi se opreste din incarcat si se inchige atat de tare( de nici nu poti sa tii mana) mufa unde intra incarcatorul incat iese fum si miroase a ars, ce ar putea fi?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil bateria este cu probleme. S-a umflat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună dimineața
Ce vârstă ai?
Ai încercat să recalibrezi bateria?
Dar pentru asta îți trebuie root,îl ai rootat sau știi să-l rootezi(să obții drepturi de scriere în rădăcina telefonului)?
A doua posibilitate ar fi să fie defect din fabrică,dacă încă îl ai în garanție,du-l de unde l-ai luat,dacă respecți condițiile din certificatul de garanție,spre ex:
-Nu e scăpat în apă(vezi că bateria are o chestie albă,pe lângă polii pentru încărcat de indicare "+" și "-", dacă acea chestie se înroşeşte, ai pierdut garanția că își dau seama că au ajuns lichide la el)
-Nu e zgâriat
-Umblat în el
-Trântit pe jos
Și multe alte chestii, atunci du-l nu amâna, nu sta pe ganduri du-l de unde l-ai luat sau trimite-l la Samsung România.
Dacă l-ai luat la mana a 2-a du-l la service, că așa dacă stai indiferent/indiferentă se va strica de tot, poate să se întâmple chiar și vreo tragedie, să-ți explodeze în față.
Ai mare grijă!
Sper că am putut să te ajut
O zi binecuvântată să ai
Marius

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Regulatorul de tensiune ars sau alta componenta defecta pe circuitul de incarcare. Ori la service, ori altul. Nu mai incerca sa il incarci, ca e posibil sa faca ceva "aritificii".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bateria telefonului este clar umflata. Daca il tineai mai mult la incarcat, putea să-ți explodeze in fata. Daca inca mai are garanție telefonul, du-l la un service cat mai repede. Ai grija.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foarte probabil ti s-a desprins bateria daca tisa desprins nu mai ai ce face, asta ie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează