|

Buna. Am o problema de conectare la internet. Am reinstalat windows-ul, am instalat driverul pentru placa de retea si nu reusesc in nici un fel sa ma conectez la internet. Am mai avut probleme de genul asta dar le-am rezolvat, de data asta chiar nu mai stiu ce sa fac. M-am uitat la zeci de tutoriale si nu m-au ajutat cu nimic. Este atasata si o imagine. Multumesc.

https://imgur.com/a/j7F1NKG

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca n-ai facut o noua conexiune! Nu stiu ce Windows ai!
Windows 7: http://bit.ly/2P0Ze7x
Windows 10: http://bit.ly/2P24Jmi
Atentie la user name, acel ppp... etc si la parola! Trebuie scrise cu literele necesare. Daca scrii cu p mare la user name, nu merge. Daca gresesti si scrii cu litere mari sau invers la parola, iarasi nu merge. Daca ai facut conexiunea, sterge-o si reia de la capat. Verifica si daca mufa este introdusa ca lumea in spatele calculatorului. Si eu am avut asemenea probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am mai gasit ceva din experienta cuiva:
"Pe windows 7 la Windows Firewall am facut urmatoarele lucruri.
1. Am dat "Restore Default" si atunci Firewall-ul a trecut pe ON.
2. Am dat "Advanced Settings" si atunci a aparut "Windows Firewall with Advanced Security". Tin minte ca in ultima chestie umblasem de mult. Asa ca mi-a venit ideea sa o resetez. Sa o dau de la 0.
Asa ca pe partea stanga in coloana stanga, ca prima optiune aveti Windows Firewall with Advanced Security, si apoi sub-optiuni "Inbound Rules" "Outbount Rules" etc.
Eu ce am facut? Am dat click dreapta pe tabul principal. "Windows Firewall with Advanced Security" si am selectat "Restore Default Policy".
Apoi am refacut conexiunea din Network and Sharing Center, apasand pe butonul "Set up a new connection or network" si am facut intocmai procedeului de instalare a conexiunii RDS.
Am conectat si A MERS! "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună! Există posibilitatea să poți face rost de un adaptor pentru wi-fi (din acela care seamănă cu un stick)?
Dacă nu, îți recomand să te mai joci cu driver-ul, pentru că este posibil să nu se "pupe" cu ce ai tu în totalitate.
Am mai pățit treaba asta, și am descărcat o grămadă de drivere până l-am găsit pe cel ok.
În orice caz, dacă poți face rost de adaptor pentru wi-fi, dă-mi de veste într-un mesaj privat, să încercăm cu TeamViewer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează