| Clamidia a întrebat:

Bună! Am o problemă și nu știu cum da fac. Luna trecută am avut o problemă cu calculatorul, nu aveam imagine pe monitor. L-am dus și mi s-a spus ca e placa de bază. Am trimis placa de bază în garanție și mi-au returnat banii pentru ca trecuseră cele 15 zile. Am schimbat placa de bază, procesor, sursa, rami. Acum am imagine, dar îmi tot dă eroarea KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED. Îmi dă crash în jocuri și etc.
Am încercat cam tot, testat rami, ssd, hdd, placa video. Nu știu ce altceva, am driverele la zi de pe site uri oficiale ale producătorilor. După ce am schimbat piesele, la un moment dat iar nu aveam imagine, după a revenit, dar îmi luam freeze uri în jocuri și după restart automat sau black screen. L-am dus iar la service și a zis ca mi-a testat placa video cu furmark, a zis ca nu e de vina. Nu stiu ce să-i mai fac. Nu prea am la cine să-l duc în orașul meu.
Să zicem ca mă jucam ceva și am primit crash și scria ceva de driver la placa video sau overlay, eu am făcut instalare curată de driver și am și dezactivat overlay.
Are cineva idee ce să mai fac?
(Scuzați categoria)

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ai incercat cu o alta sursa? Eventual una mai puternica? Incearca si asta! Iar daca ai facut overclock atunci da inapoi la setarile din fabrica! Iar daca nu ai facut tu atunci componentele nu sunt noi si a facut cel care le-a detinut inainte...

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Sunt componente noi? Scriere configurația te rog. Genul asta de eroare de obicei vine de la modulele RAM. Ai bios updatat?

| Clamidia explică (pentru AsgaardSephiroth):

Componentele sunt noi. Placa Asus prime b760 plus, i5 14600k, Memorie G.skill Trident Z5 32GB DDR5 6000Mhz CL40. Sursa de 750W. Nu am modificat setări să fac overclock. M-am gândit să fac un update de bios, dar mi s-a zis ca e riscant.