| CinevaCandvaUndevaEu a întrebat:

Bună! Am un laptop ASUS, il am de 3 ani jumătate, dar am avut grijă de el și oricum nu-l foloseam prea des, mi-e mai la îndemână telefonul. Acum nu mi se mai aprinde. Când l-am deschis mi se blocase imaginea și nu puteam să mai introduc parola pentru a-l debloca așa că l-am închis de tot din tastatură cum pe ecran mi se blocase imaginea. După ce l-am închis, n-am mai putut să-l deschid laughing) S-a blocat. Dar în schimb am beculețele, care-mi arată că se încarcă și că e pornit, aprinse. Când s-a blocat era la încărcat, dar după l-am scos când l-am închis de tot și nu se mai aprindea. Acum așa a rămas, cu beculețele aprinse chiar dacă laptopul e închis și nu e nici la încărcat. Nu știu cum să-l mai aprind, iar eu în puțin timp am examen laughing))

2 răspunsuri:
| DanielVălean a răspuns:

Există o grămadă de cauze pentru ce ai pățit. Se poate în primul rând să fie vorba despre o eroare a sistemului de operare. Lasă-l să se descarce complet, pune-l la încărcat și încearcă să il deschizi.
Dacă asta nu funcționează, înseamnă că problema ta e hardware, adică o anume componentă s-o fi stricat (poate fi vorba de memoria RAM).

| CinevaCandvaUndevaEu explică (pentru DanielVălean):

L-am lăsat așa, nu am mai umblat la el de ieri. Dar a rămas exact așa cum l-am lăsat, cu beculețele alea aprinse chiar dacă nu e nici la încărcat și nici laptopul nu e deschis. A rămas blocat, pur și simplu. A rămas așa 24 de ore și probabil așa o să rămână. L-am băgat acum la încărcat, am încercat să-l aprind dar nimic.