|

Buna, Apple are un program de inlocuire al ipod-ului nano 1g cu un ipod nano 7g din cauza ca 1g are o problema cu bateria si poate exploda. asta nu prea conteaza.

Pe site-ul lor, singurul service il gasesc la cluj si anume Noumax, am vorbit cu oamenii de acolo si mi-au spus ca ipod-ul trebuie returnat in tara din care a fost cumparat... mie mi se pare o mare prostie, de ce sa ma duc in Austria doar pentru a-l returna ca mai apoi peste cateva saptamani sa ma duc iar in Austria sa-mi iau noul ipod?!? Ce pot face in privinta acestui fapt? Mi se pare ciudat, odata ce si ei il pot trimite catre Apple. in statele unite parca, cred ca si in alte tari precum franta, Germania, suedia etc.se face chestia asta prin curier, primeti o cutie, cu un fel de burete in interior, mai primesti si o tipla, bagi ipod-ul in tipla, pui in buretele ala protector, inchizi cutia si predai curierului.atata tot, nu-ti trebuie cutia ipod-ului, nu factura, nu nimic. pacat insa ca astia din cluj se ratoiesc la mine ca am nevoie de x de y de z. ce pot face?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Suni si ii ameninti ca o sa il bagi la incarcat i tr-o gradinita plina cu copii. GLUMESC. Nici ei nu sunt bine pusi la punct. Mai bine trimiti prin curier in Austria si scapi fara nervi multi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează