|

Buna. Ce diferențe ar fi între marca LG& Philips? Aici ma refer la TV.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Produsele Philips nu mai sunt ce au fost de cand au mutat toata productia in China. Mai exact au privatizat divizia de televizoare.

La unele modele, folosesc piese ieftine (condensatori in special) pentru maximizarea profitului.
Am un monitor Philips, cumparat pentru tatal meu, ce tocmai da semne de defectare (zone cu o culoare mult mai slaba), si calitatea vizuala a fost de la inceput mai proasta decat a BENQ ului pe care l-a inlocuit.

LG isi produc singuri ecranele, si calitatea lor e intrecuta doar de EIZO. Stau bine si la calitatea generala a produselor si fiabilitate.

Parintii mei au fiecare cate un TV LG.
Tata se bucura din 2012 de un FullHD de 81cm, iar mama un 4K de 41 inch, de mai bine de 2 ani.

Ambele sunt "lacrima" si nu imi pare deloc rau ca am luat firma asta (eu am ales si am dat comenzile).

In televizoarele Samsung mi-am pierdut increderea prin 2011, cand au incercat si ei marea cu degetul si s-au ars. la propriu...
Au avut in urmatorii 2-3 ani cifre de retur pentru garantii mai mari decat toti ceilalti competitori la un loc.
(In afara de articole citite sau reviewuri, urmaresc notificarile de retur de la un mare retailer din Germania, de unde cumpar in mod regulat piese de calculatoare si alte electronice. Spre deosebire de PC Garage, acolo apar pe bune, cifre exacte si corecte.)
Incepand cu 2014 au revenit la condensatori japonezi si produsele lor pot fi cumparate cu incredere, insa mie mi-au lasat un gust amar.

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu stiu daca nu are ecran OLED nu prea merita fie el si 4k deoarece iluminatul de fundal pe culoarea negru este enervant. funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează