| anonimgl a întrebat:

Buna. Ce parere aveti, ce trebuie sa contina un site/blog pentru a avea cat mai multe vizualizari? Ce credeti ca se citeste cel mai mult pe net? As vrea sa imi fac unul dar nu stiu despre ce. Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

2 răspunsuri:
| Tixy a răspuns:

Buna. Stii, in ziua de azi se cauta numai barfe si minciuni. Dar cred ca poti scrie despre o trupa sau o anumita melodie. Sau orice altceva vrei tu. Eventual daca faci un blog al scolii /clasei tale, o poti barfi putin pe o profa,, sau profesor. Asta cred ca se poate happy. Sper ca ti-am dat o idee,! Succes!

| Stoica_Cristina_1984 a răspuns:

Poti scrie despre slabit, despre frumusete sau medicina naturista. Toti vrem sa aratam bine si sa fim sanatosi. Practic aceste subiecte sunt mereu de actualitate.
Insa, parerea mea este ca nu trebuie sa te ghidezi doar dupa ce se cauta ci si dupa subiectul despre care tie iti place sa scrii.
Spre exemplu, pasiunea mea este marketingul online ( tot ce tine de crearea si promovarea unei afaceri pe internet). Mi-am construit blogul ( http://www.cristinne.ro ) in jurul acestui subiect si acum nu doar ca am cateva sute de vizitatori zilnic ci castig si destul de binisior de pe urma blogului meu.