|

Bună. Deci, am un stick cu internet pe care îl folosesc pentru câteva telefoane în casă, îl conectez la laptop și activez hotspot-ul... am observat că merge foarte greu nu doar pe laptop ci și pe telefoane ÎN SCHIMB, dacă bag cartela într-un telefon și activez hotspot-ul...merge foarte bine pe toate dispozitivile conectate oricâte ar fi conectate. Este foarte enervant, deoarece eu aș vrea să-l țin mai mult în laptop. există vreo soluție?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca acel stick are viteza de transfer mic, atunci nu te mira.
Verifica-i specificatiile!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Internet prin cablu.
"Internetul la stick" are viteza si calitate foarte proasta. Stiu ca si un prieten avea asa ceva, trebuia sa il tina afara, la inaltime ca sa poata sa se uite la un video linistit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti se intampla asta pentru ca probabil stickul e 3 g si cand bagi cartela in telefon ai probabil 4g. Poti lua un router wireless 4g care ar face acelasi lucru ca telefonul dar putin mai bine pe partea de semnal fiind construit pentru asa ceva. Ideea e ce trafic ai de la operatorul tau? Ai trafic nelimitat? Ai 4 g nelimitat? Unii ofera trafic limitat la conexiunile 4 g dupa care scade viteza te trece pe conexiune 3g. Daca ai nelimitat trafic 4g si semnal acolo unde il folosesti merita sa cumperi acel router wireless, altfel nu merita sa bagi banii in asa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează