|

Buna, imi puteti spune va rog cum trebuie sa fac sa imi scot banii de pe payapal pe un card? Si daca e posibil apoi sa scot banii de pe card sa-i am cash si cam ce card mi-ar trebui pentru toata treaba asta? As vrea mai detaliat deoarece nu ma pricep cu paypalul

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este simplu!
Te loghezi in contul tau de Paypal, mergi la sectiunea de Transfer Money, vezi ce suma ai acolo disponibila si o pui sa fie transferata in contul tau bancar, sau in credit card, depinde ce ai tu legat de contul Paypal.
Sper ca ai un cont bancar verificat si autorizat de Paypal, ca altfel nu poti transfera nimic.
Operatiunea dureaza 5 zile lucratoare, pana banii iti intra in cont. Odata intrati in cont, ii poti scoate cash sau poti platii cu cardul unde doresti.

| explică (pentru AnaMaria50):

Mersi de raspuns. O intrebare, am citit pe undeva si nu stiu daca e adevarat, trebuie sa am inainte de a face treaba asta 2$ in cont sau in card? nu stiu sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru raulihno):

Ai auzit tu ceva, dar nu ai inteles.
Verificarea pe care o face Paypalul ca sa te considere eligibil si activ este:
- contul trebuie sa contina datele tale reale: nume complet, varsta peste 18 ani si adresa corecta
- atasarea contului bancar sau a credit cardului de contul Paypal

Verificarea Paypalului consta in:
- iti retrag din cont $2
- a doua zi apare in extarsul tau de cont bancar, odata cu banii retasi, un cod de 4 cifre pe care trebuie sa-l reintroduci in linkul trimis de Paypal, ca ei sa stie ca tu esti propietarul credit cardului sau al contului bancar.
Odata codul de 4 cifre intrat in Paypal, ei iti inapoieaza cei $2 dupa care iti trimit mesaj ca ti-a fost verificat contul si ca acum esti eligibil si activ, putand folosii contul Paypal pentru orice fel de tranzactii doresti (cumparaturi, vanzari, trimis sau primit bani).

PS Se presuune ca ai ai mai mult de $2 in contul tau bancar... oricum tu ai cont de lei, iar ei iti retrag contravaloarea lor, adica 7 sau 8 lei, caz in care tu trebuei sa ai minim 10 lei in acel cont, ca retragerea sa fie facuta fara probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Bun, acum am inteles, iti multumesc foarte mult pentru informatii mi-ai fost de mare ajutor big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: