| IanchisAlex a întrebat:

Mi-am deschis un canal de gaming pe youtube daca va rog ajutati-ma cum sa imi fac mai multi subscriberi canalul este https://www.youtube.com/channel/UCz0UbMJ3cjxh6BnI-htYxKw daca puteti dati un share,like, subscribe va rog sunt la inceput fara comentarii aiurea trebuie sa ma intelegeti;) Ma va ajuta foarte mult.

3 răspunsuri:
| 2Low a răspuns:

Salut.

Pentru a avea abonati cat mai multi e nevoie de multa rabdare.In primul rand incepe prin crearea unei pagini speciale de G+ sau Facebook.Iti recomand G+ pentru ca nu iti limiteaza adaugarea membrii cum e la Facebook.(Atata timp cat nu adaugi cate 20-30 persoane la 1 minut nu o sa ai probleme, altfel o sa primesti ban cateva zile.
Foloseste http://addmefast.com/
pentru a te dezvolta dar sa stii ca cei de la Youtube te pot prinde, e cam ilegal.Cu site-ul asta poti face peste 1000 vizualizari pe zi.Dar sa stii ca la 301+ Youtube, intra in functiune un algoritm care iti verifica de unde vin vizualizarile si daca se detecteaza ceva in neregula risti sa fii banat.Iti recomand sa utilizezi acest site cu cap, cativa subscriberi pe zi si vizualizari mai putine de 100.Si trebuie si sa placa celui care se uita.Channel-uri de gaming sunt sute de mii.

| IanchisAlex explică (pentru 2Low):

Ehh frate....decat sa folosesc ilegalitati mai bine am rabdare.

| RuskycykaBlyet a răspuns:

Incearca siteul asta. Deci te uiti la un video, dai un like si primesti punctu si cu punctele alea dai click pe add page si pui pe like, subscribe sau view. Si alte persoane se vor uita la canalul tau. Poti alege si din ce tara sa se uite, si chiar functioneaza bine. In 10 min am facut deja 10 subs. Uite linkul http://likenation.com/? ref=367572