| MaryArdelean96 a întrebat:

Bună seara! Am și eu o problemă,dacă vreți,știți și puteți să mă ajutați,mi-ați fi de un mare ajutor! Am achiziționat de curând o tabletă mediacom smartpad mx, sh și i-am dat un hardreset, după asta, mi-a apărut bypass-ul acela google, peste care nu pot să trec în fel și chip! De obicei, pe telefoane le făceam, cu ajutorul tutorialelor, dar asta mi-a pus capac și mi-a întins nervii la maximum.Am încercat absolut toate tutorialele de pe internet și toate site-urile și nimic.Nu știu cum! Trebuie vreun program ceva instalat pe pc?! Poate cineva să mă ajute, care a trecut prin asta sau se pricepe, vă rog!?
Mulțumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Nu poti contacta fostul proprietar?

| MaryArdelean96 explică (pentru Bizon95):

Nu le mai știe nici el.

| Bizon95 a răspuns (pentru MaryArdelean96):

TARE laughing
resoftarea e ultima solutie, dar nu ma bag sa dau sfaturi ca e periculoasa
asa ca, daca nu vrei sa risti, atunci mergi la un boutique GSM

| iPaladinus a răspuns:

Tableta este blocata in contul de Google anterior, stiam un tutorial pentru asa ceva, faceam si eu, daca il gasesc te tin la curent. Daca nu, e mai sigur sa te duci la un service de reparatii telefoane si ti-l face la un pret bunicel. E cam greu sa mai gasesti ceva tutoriale bune, bagi diferiite chestii in pc si iti ei si trojan, fii precaut,

| MaryArdelean96 explică (pentru iPaladinus):

Mulțumesc.Da știu, și eu am făcut o mulțime de telefoane care la fel, au avut bypass ul acela.Dar asta nu vrea.Acum imi spune că nu pot intra în nici un browser deoarece nu am javascript ul activ, trebuie sa intru in google chrome dar nu se poate.Cred că la un service o să mă duc, până la urmă.