|

Buna seara, cum pot sa instalez alta versiune de Facebook pe un Android ultima actualizare face mereu probleme cel puțin pe telefonul meu?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti recomand sa intri cu incredere pe uptodown.com/en si acolo cauti aplicatia Facebook si mai jos in pagina ai optiune de versiuni anerioare. Eu utilizez in tel meu messenger versiunea 66.0.1 si Facebook lite. Dar fiecare cu jucaria lui. Incearca vezi ce merge mai bine. Retine insa ca vechile, adica foarte vechile versiuni pana pe la v60 nu mai actualizeaza corect newsfeedul. Dar tu incearca. In rest spor la butonat si sa auzim de bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Stefan831):

Nu am reusit sa instalez numic, toate apar deteriorate la instalare înafară de ce-a de pe magazin tot ce am incercat sa descarc la instalare zice ca pachetul e deteriorat si nu pot să instalez.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru nigearares):

Da, problema des intalnita cu pachetele apk de la Android marshmallow in sus. Uneori am intalnit-o si eu pe lolipop. Din pacate nu am gasit o rezolvare. Inca. Daca intampin asta si reusesc cumva sa rezolv eroarea, te tin la curent.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti incerca Facebook Lite. Sau, daca vrei o versiune mai veche putin, ai aici o lista cu acestea:

https://facebook.en.uptodown.com/android/old

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează