| Țurcanu_Miruna_2000 a întrebat:

M-am mutat de pe receiver la televizor pe un card Ci ..foarte bine pana aici. Dupa ce a venit baiatul de la Orange si mi-a instalat acest card s-a schimbat numarul programelor.Am intrat pe meniu si am inceput sa mut programele dupa cat de des le folosesc..si cand sa incep sa ma uit efectiv la tv am descoperit ca programele nu sunt dupa cum le-am asezat, desi am dat OK si am respectat toti pasii. După am intrat din nou pe meniu si am vazut ca am 2 seturi cu aceleasi programele (un set unde la fiecare program imi apare numele in mobil si celalalt set unde nu imi apare numele dar in schimb imi apare litera S.S1, S2.) si de fapt acele programe cu S trebuia sa le mut dupa preferinte....de ce se intampla asta si am 2 seturi de programe si nu mai am programe HD, desi televizorul e full hd?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Pentru că ai fix două rânduri de programe: primele (cele cu nume) sunt cele digitale, restul (cele cu S xxx) sunt analogice. Și în consecință, nu vor fi nici HD, nici nu le vor cuprinde pe cele codate (HBO etc.)

2 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Te rugam sa ne spui codul tau de abonat si un numar de telefon de contact, pentru verificarea situatiei.
O zi buna,
Orange Helper

| Algo098 a răspuns:

Ar mai trebui chemat baiatul de la Orange, poate stie el cum sta treaba. Daca nu merge asa, atunci poate ar trebui folosit din nou receiverul. Am convingerea ca si televizorul are un soft prost care nu permite asezarea programelor cu usurinta cum ar fi normal. Cred ca foarte multe modele de tv, poate chiar majoritatea sunt facute in felul asta. Poate ca si cardul Ci nu e ok si nu lasa tv-ul sa functioneze corect.