| mihaistanila245 a întrebat:

Buna. Stie cineva cum instalez iOS 13 GM pentru dezvoltatori? iOS 13 apare doar pe 19 septembrie, da a aparut pentru dezvoltatori si as vrea sa stiu cum o instalez. Oricum platesc 99$ pe an pentru a testa primul versiunile beta cat si cele finale. Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Cam ciudat ca platesti EXACT 99$ pe an, adica identic, cat costa la Apple abonamentul anual de, developer, care iti da dreptul sa pui aplicatii iOS pe Apple Store... esti sigur ca nu faci nici o confuzie?!? nu cumva ai acces si la beta DOAR CA BONUS pentru ca esti developer

in general beta testerii sunt platiti, NU invers, iar exceptie la asta sunt diverse chestii cu, cautare mare, cum sunt jocurile de la Blizzard, unde e inghesuiala, si nu pot fi acceptati toti, insa NICI ACOLO nu platesc NUMAI pentru beta testing (ci sunt oferte de gen: primesc gratuit accesul la beta, daca platesc abonamentul pe 6 luni inainte la WoW)
insa la sisteme de operare NU AM AUZIT DE ASA CEVA

o alta chestie super ciudata la intrebarea ta e ca, am ars pe google 5 cuvinte prapadite si am gasit din prima, DECI CE FEL DE BETA TESTER ESTI TU DACA NICI PE GOOGLE NU STII SA CAUTI?!?

https://www.google.com/search?q=how+to+install+ios+beta
primul link:
https://developer.apple.com/support/install-beta/
primul punct:
"1. Download the configuration profile from the download page."
download page link:
https://developer.apple.com/download/
cum vezi EXACT despre developer era vorba, TU NU PLATESTI PENTRU BETA, platesti sa poti pune aplicatii pe Apple Store si ai acces si la iOS beta ca bonus!

| mihaistanila245 explică (pentru Bizon95):

Da, am gresit eu. Dar am acces si la asta, si nu pot sa descarc profilul care il au developerii la dispozitie inainte tuturor. Cand vreau sa descarc nu apare butonul de download albastru, ci gri. Toti cu, care am vorbit au reusit.

| mihaistanila245 explică (pentru Bizon95):

Am iOS 13.1 Beta, mie imi trebuie versiunea finala numita GM (GOLD MASTER), care a fost lansata aseara dupa conferinta de lansare a noilor iPhone-uri.

| Bizon95 a răspuns (pentru mihaistanila245):

Aha, imi pare rau atunci, deja se pare ca tu ai o problema foarte detaliata, eu nu lucrez in domeniu, am doar idei generale (dupa atata JailBreak, rootari de Android, modare de PSP, etc.) asa ca singura solutie e ori sa pui intrebarea pe forumul Apple pentru developers, ori chiar sa scrii la Apple!

| mihaistanila245 explică (pentru Bizon95):

Asa am sa fac. Oricum o sa-ti sau tie funda.

| Bizon95 a răspuns (pentru mihaistanila245):

Multumesc!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mi se par povesti.
Nici un producator serios nu pretinde bani de la testerii produselor.
Dimpotriva, se platesc bani grei pentru testeri (care sunt controlori de calitate).