| Rankup a întrebat:

Buna stiti ca exista 3 tipuri sau mai multe de prize vreau sa stiu daca credeti ca noi vom "adopta" un alt tip de priza sau daca vom ramane cu acestea

P.s stiu ca intrebarea e f. stupida

Răspuns Câştigător
| Impersonal a răspuns:

Vom rămâne cu tipul european, va fi extrem de ciudat să trecem la priza pe care o folosește Marea Britanie sau SUA de exemplu.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar ca este stupida. Nu vom „adopta" alt tip de priza pentru ca implica multe costuri.

| sierra1 a răspuns:

Când or trece englezii la circulația pe dreapta, vom trece și noi la prizele lor

| relian a răspuns:

Prize,intrerupatoare,cel putin cele din RO sunt prost proiectate,prost facute,romanu asa merge,nu conteaza daca e bun sau nu,conteaza ca asa au italienii,asa au mai stiu eu ce alta tara Germania sau Franta. Daca astia calca intr'un rahat romanu repede alearga si el sa intre pana la gat laughing cam asta este gandirea romanilor,sau majoritatea din ei.
Nu cred ca aia care ar trebuie sa ia masuri,ori cei care fabrica au vreun interes sa schimbe ceva. Fabricantu nici atat,ala e f multumit cu reuturile ce le face,nu sta el sa bage bani in modernizare sau, mai stiu eu schimbare, toti vor acu acum sa iasa banu fara sa faca nimic in schimb.
Ce au UK este bun, dar destul de mare, nu stiu ce au facut chestiile alea asa mari si stechere si mai stiu eu ce mai fac.
Dar acum fiecare cu ce este invatat, fiecare cu cel doare.Tot ce conteaza ar fi ca producatorii sa vina cu schimbari, sau cu ceva de calitate.

| Raducons a răspuns:

Am adoptat deja modele straine, majoritatea isi fac instalatiile electrice dupa cum au invatat prin tarile in care au fost, dar nu vad nimic rau in asta.

| Nirvanaaa a răspuns:

Cred ca vom ramane cu acestea