| BartaBianca a întrebat:

a cumparat cineva de pe catmobile.ro? Ce parere aveti, sunt de incredere?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da! Am cumparat folie si husa pentru telefonul meu. In 24 ore am avut coletul in mana. Nimic de comentat sau reprosat. Voi mai apela la serviciile lor. In cazul meu curierul a fost promt. In alte judete citeam pe internet ca sunt probleme cu livrarile. Cand am citit prima data am crezut ca voi intampina si eu probleme cu cei de la Nemo Express. Dar nu s-a confirmat. Daca iti intarzie coletul nu arunca cu pietre in catmobile. Arunca in Nemo Express.

| AgotaCovaci a răspuns:

Eu am comandat mai demut doua huse si mi-au ajuns in 4 zile, dar nu am fost multumit de ele, pentru ca au inceput sa se rupa intr-o parte dupa foarte putin timp de utilizare. Nu recomand acest site.

| adrianaadi81 a răspuns:

Eu sunt multumita de catmobile. Prima data mi-am cumparat o husa silicon nillkin, protejeaza foarte bine, eu avand obiceiul sa tot scap telefonul pe jos. Am luat si o folie de sticla, dupa ceva timp a inceput sa se dezlipeasca la colturi, am sunat la suport clienti catmobile si mi-au explicat ca folia securizata nu se lipeste perfect pe marginile rotunjite ale s7 edge. Asa ca am mai cumparat una, tot de la ei si o husa antistress cu pisica, la vremea aceea o mai gasisem doar pe un magazin si era putin mai scumpa. Acum astept reducerile de black friday si am vazut ca au scazut valoarea minima pentru livrare gratuita la 49 de lei