|

Bună TPU. Am o ploblemă cu imprimata Canon Ip3600. Recent am reumplut cartuşele. Totul a mers bine până astăzi când a început să printeze pozele doar alb şi roşu. Am încercat să o curăț dar tot nu am rezolvat problema. Mulțumesc anticipat

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca, din cate vad, imprimanta nu are ecran de comanda, mentenanta acesteia trebuie facuta din calculator/pc, prin softul care s-a instalat odata cu driverul. Acolo trebuie sa gasesti informatii despre curatare cartuse, curatare imprimanta, pagina de test, etc. E nevoie sa treci prin astfel de etape, pentru a sti unde e problema si daca se poate rezolva acasa.
Pe de alta parte, daca rosul a fost mai putin folosit la printare (foto), e normal sa listeze doar in culoarea disponibila. Verifica nivelul de cerneala al cartuselor si vezi daca lasa urme pe un servetel (pentru a sti daca cerneala s-a terminat sau s-a uscat, dupa caz).
Chiar daca ai umplut recent cartusele, in functie de volumul de printare, este posibil ca acestea sa se fi terminat sau sa fi curs necontrolat in imprimanta.
Daca ti-e mai usor sa apelezi la un service, preda imprimanta cu cartuse unui centru de verificare, care sa analizeze situatia si sa-ti spuna ce e de facut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar putea fi urmatoarele probleme, inainte sa le reumpli acele cartuse, au fost uscate, s-au le foloseai normal?
Incearca sa le duci intr-un service, atat cartusele cat si imprimanta, poate face asta de la altfel de tus decat cel normal, s-au uscare pe undeva, nu imi pot da seama pe unde totusi, s-au incearca totusi sa reinstalezi imprimanta, poate va merge, dai un print test, dai cateva pagini sa printeze aiurea, si color si alb negru, poate, poate isi da drumul sa imprime normal.
Nu te pot ajuta cu mai multe informatii, pentru ca asta fac eu in mod normal altora.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează