anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am un PC fara placa de rețea wireless. Routerul e departe de calculator, așa că nu mi-am tras fir și mi-am luat un adaptor wireless. La început era ok, dar după o lună, două, îmi dă un fel de eroare: este de parcă adaptorul e scos din PC(adică nu am net), dar, când mă uit, arată 3 liniuțe la semnal. Când închid calculatorul(win 7), îmi arată "Shutting Down", apoi Blue Screen.
Ce să fac?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Fix așa am și eu!

| DryIce a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei bine sa stii ca tl-wn722n are probleme, confirm eu asta. Dar daca nu ii umbli la usb nu da blu screnu. Mai pica semnalul stiu mai face din astea. Asta e. E bun ca are packet injection function ca si alpha cardurile dar atat. In rest se folosesc altele. Ce chestie tipii care il comercializeaza nici nu stiu ca asta are packet injection function =) daca ar sti ca se poate face hacking cu adaptorul asta nu l-ar mai vinde happy iti zic ca e destul de cautat in magazine

| Potter_Wolf_1980 a răspuns (pentru DryIce):

Salve! Am o intrebare!? Daca am un PC cu unitate fixa fara placa wireless (wi-fi?) trebuie sa cumpar un adaptor usb wireless (stick?) si pot vedea semnalele wi-fi facand conexiune la internet fara cablu?

| DryIce a răspuns (pentru Potter_Wolf_1980):

Da normal. Adaptor wifi usb are integrata o placa de retea in el. Va merge normal.

| DryIce a răspuns:

Face scurt usb-ul.Se mai intampla. Mie doar la tplink tl-wn722n imi face asta, daca il scos imediat din usb fara sa il opresc direct blue screen. La celalalt adaptor tl wn 8200ND nu imi mai face. Tu de care ai? cred ca unele modele au probleme din fabrica.