|

Buna TPU! De o vreme Youtube-ul nu imi mai merge. Orice clip pe care vreau sal vizionez, imi merge aproximativ un minut, dupa începe sa-mi incarce. Sunt conectat la reteaua Wi-Fi.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am căutat alte soluții pe internet, dar am găsit cam tot ce am recomandat eu... Am recitit întrebarea și m-am gândit din nou la problemă. S-ar putea ca de vină să fie viteza internetului. Pune videoclipul pe cea mai mică rezoluție și vezi dacă se mai blochează.

Dacă se blochează și în rezoluție mică, atunci mai poți încerca:
a) Golește toată memoria cache a telefonului, nu doar de la aplicația YouTube. Pe Samsung poți așa: Setări -> Spațiu de stocare -> Memorie dispozitiv -> clic pe „Date din cache" după ce se încarcă -> Ștergere.
b) Asigur-te că ai instalată ai ultima versiune de Android disponibilă pentru device-ul tău. Setări -> Despre dispozitiv -> Descărcare manuală actualizări.
c) Dacă ai încercat variantele de mai sus și tot nu merge, atunci resetează aplicația YouTube la versiunea veche din fabrică. Setări -> Manager de aplicații -> selectezi YouTube -> cauți butonul „Revenire la versiunea din fabrică". Dacă nu îl ai, atunci apasă pe Dezactivare și, cu internetul oprit, reactivează apoi aplicația.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu mai merge pe laptop sau pe smartphone/tabletă?
PC:
a) încearcă cu alt browser;
b) goleşte memoria cache: clic pe Start şi caută Disk Cleanup, dă OK, selectează Temporary Files şi Cache, apoi dă OK ca să le ştergi;
c) reinstalează browserul.

Dispozitiv mobil:
a) goleşte memoria cache: intră în setări la Manager de aplicații, dă clic pe YouTube şi apoi apasă pe butonul Golire Cache (s-ar putea să fie ascuns sub butonul Spațiu de stocare);
b) reinstalează aplicația YouTube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Nu imi mai merge pe smartphone, am încercat ce ai spus, dar nu mi-a mers, cand intru pe Youtube, exista întreruperi întruna, mai sti o solutie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Mersi chiar m-ai ajutat, am facut prima solutie, si acum nu se mai blocheaza Youtube-ul, mersi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează