|

Buna TPU.

Va rog mult mult mult iesiti in strada protestati faceti absolut orice pentru a opri ACTA va rog va rog va rog semnati aici: http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/? fp plz trebuie sa o facem impreuna pentru a salva internetul cu tot ce are el mai bun sau mai rau nu imi pot imagina lumea fara YouTube, Facebook Twitter fara site-uri de downloadare de programe, filme, melodii, jocuri si alte mii de drepturi ale omului vom fii monitorizati amendati si sanctionati pentru cate va amarate de jocuri si melodii e absolut nedrept facetio pentru tara in care traim acesta e dreptul nostru si numai al nostru va disparea probabil si TPU.

Va trebuii sa luptam pentru drepturile noastre si pentru tot dar absolut tot ce inseamna Internetul atat am avut de spus pa. Si sa semnati aici : http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/? fp

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu crezi ca nenorocitii aia vor asculta de noi? Crezi ca le pasa? Sunt doar cateva solutii printre care:
1.Hacking serios, nu joaca
2.(trebuie sa ai o doza de nebunie in tine dar ce nu facem noi pentru net?) Aflii exact "sursa" ACTA si o elimini dupa care lasi un mesaj cu amenintari.Stiu,suna SF dar se poate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce a fost ACTA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează