anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună ziua! Am un laptop Asus A541N și când încerc să il deschid imi apare o pagină cu scris..randuri cu Failed iar la urmă scrie :Failed to open pack file: Success, iar sub asta este o liniuta care se misca. L-am lasat cateva ore asa, dar din pacate nu porneste..sau daca ii dau restart, imi apare numele laptopului mare pe ecran si atat. Ce sa fac? Ma puteti ajuta cu o perere, va rog?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu ai scris ce sistem de operare ai pe laptop si care sunt toate mesajele "Failed" care apar.
Asemenea fenomen apare, de exemplu, la sistemele Linux, cand se incarca, iar anumite fisiere nu se pot citi (corect) de pe disk, cand ar trebui sa fie pornite.
De obicei, restaurarea sistemului - urmata de scanarea pentru Bad-uri a discului (partitiei) de pornire rezolva problema. In cazuri extreme, trebuie reinstalate /re-copiate fisieeule vatamate de Bad-uri, dupa care sistemul functioneaza din nou (Linux stie sa faca aceasta inlocuire si singur, in cadrul restaurarii).

| GabiDumitrescu a răspuns:

Tu ce ai intelege daca ai citi atrocitatea asta - "imi apare o pagină cu scris..randuri cu Failed.iar la urmă scrie :Failed to open pack file: Success"? Fa o poza si pune pe imgur sau in alta parte, sau zi EXACT ce scrie. Cel mai probabil ti s-a busit Windowsul, poate chiar hardul are ceva erori fizice. Nu pot sa zic exact daca nu vad ce mesaje iti da la boot.

| Anonim explică (pentru GabiDumitrescu):

Aș înțelege clar că un laptop nu pornește din cauza unor erori. Este posibil și din cauza faptului că mi s-a mai întâmplat să îl pornesc și să mi se inchidă instant. Ma gandeam că poate s-ar mai fi confruntat careva cu erori de genul. Iti multumesc pentru răspuns, oricum!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai NU AI ZIS EXACT despre ce mesaj discutam. E ca si cum ai merge la doctor si ai zice "Dom' doctor, ma doare!" fara sa zici nici unde, nici cit de tare, nici de cand.

| asmanKaKaraar a răspuns:

Nu stii ce inseamna "failed"?
Ai vreun cd inauntru si nu-l poate citi.
Ai umblat la fisiere windows?
Incerci sa intri in safe mode (parca cu tasta f8) si daca nu merge, ai de reinstalat widows.

| Anonim explică (pentru asmanKaKaraar):

Mulțumesc. Stiu ce inseamna failed dar am incercat sa scriu exact cum imi arata pe laptop, poate din intamplare ar mai fi avut cineva problema asta și a reușit să o rezolve.

| MihaiRomania452 a răspuns:

S-ar putea sa fie din cauza ca ai instalat ceva care deschidea un program dar nu l-ai șters cum trebuie și ce a mai rămas din program îți dă eroare ca nu găsește aplicația. A și poate sa mai fie și un virus

| Anonim explică (pentru MihaiRomania452):

Nu cred ca s-ar pune problema de virusi. Problema este ca de multe ori cand am incercat sa il pornesc, mi s-a inchis instant. Sper doar sa nu se fi ars ceva..in rest cred ca se poate rezolva.