|

Buna Ziua. As dori sa-mi recomandati un Smart TV pentru vizionat diverse stream-uri pe internet. As vrea sa aiba WiFi integrat. Ce credeti ca e mai bun, un Smart TV simplu sau Smart TV 3D? Banuiesc ca 3D. Iar sistemu' de operare ar trebui sa fie WebOs sau Android? Adica care e mai eficient. Buget intre 2.000 si 2.500.De asemenea, as avea o intrebare pentru cei care au deja un Smart TV. Va functioneaza urmatoarele canale?http://vaughnlive.tv/sherming5555http://shoof.alkass.net/shoof/play.php?id=QVpxMTR0MmZ0L0 NYMD0qMultumesc

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://bit.ly/1QLq35W Cam aceasta ar fi raza ta de actiune, printre cele mai bune daca nu cel mai bun de acolo ar fi 43UF7787 are tot ce ai nevoie. Gasesti si cu Android dar majoritatea sunt Phillips, si nu prea au toate tehnologiile LG. Canalele respective poate le prinzi doar cu aplicatii, default, nu o sa le gasesti pe vreo retea de televiziune.

| explică (pentru CM7YRE):

Multumesc. Pai nici nu vreau sa le gasesc pe vreo retea de televiune pentru ca nu se poate, e imposibil, alea sunt transmise la TV doar in tarile respective. Totusi, cand intru de pe Smart TV as vrea sa stiu daca pot viziona continu' lor asa cum pot viziona de pe laptop?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Deci sa inteleg ca e mai bun cu Android? De pe telefon pot accesa al 2-lea canal, primul' nu pentru ca imi cere Adobe flash player, iar telefonul' meu nu are sau ma rog nu are o versiune care sa o pot updata nu mai stiu exact ce-mi zice. Deci cand intri pe Smart TV caut site-ul respectiv si vreau sa stiu daca se vede sau nu pe Smart TV. Asta vreau sa aflu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sorinalex):

Da, ai ceva avantaje pe Android, doar pe partea de sistem de operare. Tot ce vezi pe telefon o sa poti vedea si pe Smart TV, avand la baza acelasi sistem de operare dar diferind putin. Ai totusi aplicatii pe orice smart TV gen Voyo sau alte aplicatii de tv online care te ajuta sa vezi multe programe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fie ca e cu 3d sau fara 3d e tot aia daca NU te uiti la filme 3d. Trebuie sa ai in vedere ca televiziune 3d nu ai, deci doar filme sau jocuri(in caz ca ai un pc zdravan) sa vezi 3d.
De asemenea, filmele 3d de pe net au cate 30+gb(titanic 1080p blueray 3d pe net are 93 GB). Deci ideea e ca chiar daca iti iei abonament la un serviciu gen HBO sau Netflix, fara o conexiune zdravana la net, mai greu cu 3d-ul.
Sistem de operare, greu de ales, fiecare cu avantaje si dezavantaje. Eu totusi as merge pe android pentru ca sunt mai multe aplicatii, chiar daca interfata uneori posibil sa mearga mai greu. Ce e mult mai practic insa e sa fie un 4K. In prezent, iar, majoritatea televiziunilor care au continut HD e doar 720p. Insa peste ani, acest 4K o sa fie esential, deoarece diferenta de claritate e destul de mare. Aici http://bit.ly/1P2aBjK gasesti cateva televizoare care se potrivesc cerintelor tale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează