|

Care este cea mai buna placa video pana in 300 de lei? Poate fi si second hand, sa o comand de pe okaxii/olx, etc, nu conteaza. Vreau sa o folosesc pentru gaming, in special GTA 5.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Cea mai apropiata de 300 de lei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O placa video exceptionala, iti duce ea GTA 5 pe Medium-High si plus multe alte jocuri, omul iti ofera si proba de testare a placii video, mai mult detalii le vorbesti cu el la telefon, e o placa video ASUS GeForce GTX 650 Ti la 250 lei, economisesti 50 lei, e superba, uite link e de pe OLX:https://:///......84myn.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sau daca vrei sa fii sigur ca e fara defecte acea placa video de pe OLX, e o placa video pana in bugetul tau de 300 lei la altex, mai exact un Gigabyte GeForce GT 730 128 Biti, nu prea iti duce ea cine stie ce, dar merge!
Link:https://altex.ro/placa-video-gigabyte-gt-730-gv-n730-2gi-2gb-ddr3-128bit
Ai 2 variante de incercat,daca cumperi de pe OLX placa,te sfatuiesc sa faci o proba la om acasa daca esti din Arad,daca iti place acel GTX ai grija sa nu il iei stricat sau alt ceva,deci e alegerea ta, sa nu spui ca eu te-am obligat sa iei placa aia, eu te-am sfatuit, deci daca vrei placa video de pe OLX in stare perfecta testeaz-o! Inca o data iti spun e alegera ta ce vrei sa faci! Mai cauta placi video pe OLX sau Altex, PCGarage, etc!
Succes! PS:Sper sa ai o placa video cat mai perfecta pentru a te tine multi ani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează