| ŞasăCaiFrumoşi a întrebat:

Ce unitate (PC) imi recomandati, care sa aiba 4 GB Ram, un procesor bun, placa video buna, per total sa fie bun. Pretul sa fie acceptabil.

Link

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

I3 sau i5 (modelele de la mijloc ca pret pe socket 1150 sau 1155, placa de baza cu chipset din seria B, minim 8 GB RAM (nu are sens mai puţin acum), video de la R 260x la 270x sau nVIDIA gtx 660/760, un SSD de minim 120 gb - mere si Kingston, hdd de cam 1tb, recomand seagate SAU un SSHD seagate de 1TB, dvd-writer doar daca vrei neaparat sa scrii discuri + sursa decenta (seasonic, corsair, cooler master sau super flower, mai de buget) de vreo 550W reali si carcasa dupa preferinte (mie cooler master silencio 352 mi se pare ok pentru economie de spatiu - dar ai grija sa fie miniATX placa de baza ca sa intre).
Daca ti-l faci din componente, poti iesi in jor de 3.000-3.500 de lei daca le prinzi bine. Depinde si ce inseamna pret acceptabil la tine.

Uite un exemplu (dar cred ca se poate mai ok in banii astia):
http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/nocturne-v8/

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nici unul.Ce vezi pre-asamblate numa gunoaie îs.Ia unu de-ăla și apoi o să-ți para rău ca ai dat 2000 ron pe un pc cu sursă de alimentare făcută pe vapor ce la prima fluctuație de curent face poc și-ți duce și placa de bază și hard-ul(asta dacă ai noroc, dacă ai ghinion și ramii și procesorul, chiar de pc-ul e oprit) și te pomenești cu har disc-uri proaste ca și calitate ca Seagate baracuda, Samsung sau mai rău Toshiba, care de-i dai gaming o să-ți crape hardul în mai puțin de un an la care se aduga faptul că nici unu de ăsta nu e echilibrat hardware, ceea ce va face ca sisetmul șa lucreze prost și lent chiar de-i pui 1000 de gb ram pe el.
Ca sistemul să lucreze bine piesele din el trebuie să se înțeleagă foarte bine între ele și să nu rămână latente, de asta propun să postezi un buget și de banii ce-i ai o să-ți fac o configurație

| LiveForNowSpeed a răspuns:

Acer Aspire M5201 -PC -1500 lei l-am luat in 2012 si e bun rău depinde ce vrei