|

Contul meu de Facebook a fost dezactivat. Acum a fost reactivat. Dar încă nu ma pot conecta fiindcă spune ca îmi sunt verificate informațiile. Ce pot face? Care este adresa de gmail a Facebook ca să le dau mesaj despre problema? Ms și fundă.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu au gmail :))
https://www.facebook.com/help/contact/357439354283890/
Asa ii contactezi.

| explică (pentru alina2k18):

De unde primim gmail de la Facebook? Și cum le trimit și eu unul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum sa aiba o firma uriasa ca Facebook adresa de e-mail pe serverele unei firme concurente? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Atunci de unde primim gmail de la Facebook?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru costinvlad490):

TU primesti e-mail de la Facebook, pe adresa ta de gmail.
Daca primesti e-mail de pe alta adresa decat Facebook (gmail, yahoo, etc.), atunci inseamna ca cineva iti "pescuieste" datele tale (fishing), se da drept in numele cuiva de la Facebook.
La fel se trimit e-mail-uri si in numele bancilor sau altor institutii, cu diferite pretexte (de obicei cu solicitarea "verificarii" parolei, a codului pin sau alte asemenea informatii, fara care nu se poate intra in contul tau! Daca le dai, te trezesti in curand cu contul spart, banii luati din cont etc.

Nici o firma mare care se pretinde NU iti cere printr-un e-mail (sau prin alte cai) datele personale! Trebuie sa te prezinti PERSONAL la firma pentru asemenea clarificari!

Daca ai problema cu Facebook sau alte site-uri, atunci ti se trimite un cod de siguranta (de valabilitate scurta) pentru confirmarea identitatii tale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Din păcate cei de la Facebook for buletin, selfie, etc, conturi reale, sa știe tot despre noi. O siguranță. Mi-au cerut buletinul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează