|

Cum pot rezolva eroarea kermel procesor power 37? M-i se închide laptop'ul și în registru îmi apare această eroare, warning. Nu se încinge, doar de închide, decât în unele jocuri cum ar fi lol, Terra. Pe skyforge și altele cu cerințe mari merge.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Kernel este unitatea software care comanda si prelucreaza (gestioneaza) procesele in calculator, in functie de resurse (ocuparea procesorului si a memoriei fizice, memoria virtuala, etc).
In functie de resursele libere disponibile, kernel-ul poate functiona mai usor sau mai incarcat. Daca este prea incarcat, atunci pot aparea erori de procesare (de exemplu se calculeaza altceva ce ar trebui fiindca nu este inca la locul lui in memorie cand este nevoie). In asemenea cazuri apare aceasta eroare, in functie de ce fel de eroare a fost.

Cum se poate scapa de probşema? Trebuie sa lasam suficient spatiu de miscare (resurse libere) pentru functionare.
- procesorul si memoria sa nufie mai incarcat de 2/3 (preferabil sub jumatate)
- sa nu ocupam timpii de asteptare prea mult (sa stergem periodic fisierele temporare si sa defragmentam hard disk-ul, partitia de lucru C: ).
- sa nu pornim si sa nu lasam sa fuctioneze alte programe care utilizeaza multe resurse, daca nu este neaparat nevoie de ele, fiind si sursa de conflicte cu programele pe care le folosim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează