|

Cum trimit un mesaj privat unui user pe okazii? Multumesc! Dau funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde cum are user-ul respectiv setat contul. Daca doreste ca mesajele sa le primeasca in forum, acestea vor fi vizibile pentru toti. Mesaj privat, sa, il vada doar el, se poate transmite numai daca are setata corespondenta pe mesaj privat.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna ziua,

In momentul in care un utilizator pune in vanzare un produs pe site, aceasta are posibilitatea de a alege o modalitate de comunicare cu utilizatorii: forum public sau forum privat.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii legate de un anumit produs, trebuie sa va inregistrati in cadrul site-ului cu ajutorul urmatorului link: http://www.okazii.ro/cont/creare/. Dupa crearea contului, in pagina vanzarii veti avea afisata optiunea "Trimite un mesaj vanzatorului" si astfel veti putea lua legatura cu utilizatorul respectiv, proprietar al articolului.

In cazul in care doriti asistenta in activitatea pe site sau daca aveti nelamuriri, echipa de Asistenta Clienti Okazii.ro va sta la dispozitie de luni pana sambata intre orele 9:00-21:00 pe adresa suport@okazii.ro sau la numarul de telefon 0374652944.

O zi buna,
Okazii.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poi dai trimite mesaj Funda big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna seara am facut aseara iubitul meu iosup florin o comanda la un set de pus unghi cu gel era promotie la un 129.0 si trebuia sa verificam email era ultimul pas dar din pacate am uitat parolo mai primi m coletu prin posta miercuri daca nu am verficat email multumesc astep raspun cat de repede puteti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează