|

De cateva zile mi-am schimbat windowsul din 7 in 8 si am o problema la redarea sunetului prin cablul HDMI nu se mai aude in tv doar in laptop cu toate setarile care le-am facut eu.Inainte mergea si acum cred ca ar merge ca atunci cand schimb dispozitivul de redare se ridica semnalul la volumul dispozitivului dar nu se aude nici in tv nici in laptop. sad

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Salut, incerca sa faci una din urmatoarele:
1) deschide "Sound", selecteaza tabul "Playback", click dreapta pe "Speakers", bifeaza "Show Disabled" si "Show Disconnected devices" (iconita tv-ului ar trebui sa apara), click dreapta pe ea si selecteaza "set as default device".

Daca nu merge:
2)apasa butonul de pe tastatura cu iconita windows si "X", selecteaza "Device Manager", apasa de 2 ori click stanga pe "Sound driver", apoi apasa click dreapta pe dispozitivul tau de sunet si selecteaza "update driver software", reporneste calculatorul cand procesul se termina.

Daca nu merge:
3) deschide "device manager" ca la 2, apasa click dreapta pe dispozitivul tau de sunet si selecteaza "uninstal" sau "remove", reporneste calculatorul.

4) daca nu merge, inseamna ca acel cablu HDMI este stricat.

| explică (pentru KanameKuran):

Am facut tot imi arata ca este conectat televizorul se vede volumul la sunet dar tot nu se aude nici prin tv si nici in laptop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dannys):

Ai incercat sa faci conexiunea cu un alt cablu HDMI?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KanameKuran):

Nu am schimbat cablul dar am incercat alt laptop si merge sunetul pe tv prin laptopul ala de l-am probat.Cand schimb dispozitivele nu se mai aude nici pe laptop si nici pe tv dar imi arata la volum ca ar merge dar nu se aude.App multumesc pentru raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: