|

De ce baza de la calculatorul meu huruie continu, scoate zgomot inervant cu toate ca e nou. Ce e de facut? așa e normal?

L-am cumparat de la o firma privata de calculatoare prin intermediul unui prieten, el cunostea pe patron si au venit de mi l-au adus acasa.Le-am zis ca face zgomot si au zis ca e din cauza transportului dar l-au deschis au facut ei ceva si m-au facut sa cred ca nu mai scoate zgomot dar adevarul e ca doar m-au amagit. Toata ziua baraie si nu mi place.

Ce e de facut? si din ce cauza e asa?

al vostru tot asa scoate zgomote in timp ce functioneaza?

Dau funda si vot.

multumesc.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu! Nu e normal! Nu trebuie sa faca de asemenea zgomot ca un huruit! S-ar putea sa fie probleme cu coolerul ( se toceste) sau cu HDD!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Se intampla sa scoata si zgomot, asta in functie de procesor. Esti sigur ca nu poti sa ignori zgomotul respectiv? happy
Poate chestia asta se datoreaza si faptului ca este destul de cald afara si posibil si in functie de cooler. In fine, este ceva perfect normal ca pc-ul sa mai fie din cand in cand asa. Poti ori sa nu faci nimic, ori sa ii chemi iar, ori sa te duci la un service, dar in locul tau as ignora chestia asta. Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista doua posibilitati:
-Are ventilatoare de proasta calitate care huruie oribil.
-Un cablu atinge palele ventilatorului si de asta scoate acel sunet deranjant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Strange si tu suruburile. daca nu il pui si tu pe niste cauciucuri ca sa nu mai faca zgomot. sau le dai pc-u inapoi de dre q sa iti dea unul bun

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil ca e de la ventilatorul de la sursa sau daca zici ca e pe placa de la calculator cu siguranță intercooler-ul face asta.Cel mai bine ar fi sa aduci un specialist sa iti inlocuiasca defectul sau daca ai garantie sa il duci inapoi la ei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează