|

Din greseala am adaugat sub bara principala de sus a PC-ului o alta bara.Cum o pot elimina.Va multumesc.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aia e alta treaba, e in browser...
Aia inseamna sa intrati pe toate site-urile de Puzzles si Arcade si alte asemenea porcarii...
Probabil ca s-a instalat vreun add-on de pe vreo porcarie din aia de site si a aparut in browser ca o a doua bara, ca asta se intampla de obicei! Imi e greu sa spun fara sa vad! Faceti click dreapta pe ea si vedeti ce apare in meniul ala contextual, daca e vreo optiune de hide sau delete!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Puteti incerca sa mergeti in Chrome la Setari si de acolo la Extensii si sa vedeti daca e vreo extensie legata de aia, sa o dezinstalati.
Daca nu e acolo, mergeti in Control Panel la Programs and features (sau Programe si caracteristici, daca e windows in romana) si sa vedeti in lista aia daca e ceva suspect.
Din pacate aceste bare le instalati fara sa va dati seama si de multe ori nu mai apar nicaieri pentru a fi dezinstalate sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce bara are PC-ul sus?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

Sub bara unde este http://www.google.ro,am o bara in care imi apare:GAMING wonderland/Puzzles and Arcade/Sports and Action/Multiplayer/Listen to the Radio/Ask

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Descarci programul Adwcleaner si scanezi cu el. Apoi dai deteting, ok ok si lasi pc-ul sa se restarteze.la repornire vei fi intampinat de un fisier log care iti araat ce porcarii de ASK ti-a fost sters. Deschizi browserul si cred ca nu vei mai avea aia de la ASK.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează